Shadow_Singer (1)

Ελλάδα: Ποιά γνωστή τραγουδίστρια δείχνει το ενδιαφέρον της για την Eurovision;

Σε μια από τις φαντασμαγορικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Θεσσαλονίκη με αφορμή το Europride 2024 (σχετικά με τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών μπορείτε να διαβάσετε εδώ), η LILA μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του EurovisionFun, όπου και την ρωτήσαμε για το ενδεχόμενο να την δούμε στην σκηνή της Eurovision.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovisionfun (@eurovisionfn)

Η πλέον γνωστή καλλιτέχνιδα, ήταν πρωταγωνίστρια ως μια από τις προτάσεις μας για την Eurovision 2024 καθώς ένα χρόνο αργότερα φιγουράρει στα Ελληνικά charts, με κάθε της νέο τραγούδι να γίνεται εγχώρια επιτυχία από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του. Να υπενθυμήσουμε πως στο παρελθόν, η LILA είχε δηλώσει πως θα συμμετείχε στον διαγωνισμό μόνο με ελληνικό στίχο, πιο συγκεκριμένα:

«Πιστεύω ότι θα ήθελα ελληνικό στίχο έχοντας, όμως, ευρωπαϊκά πατήματα. Όπως και στο “Deja Vu” ο τρόπος που πατάω τις λέξεις είναι λίγο σαν να τραγουδάω σε μια γλώσσα που δεν είναι η ελληνική»

Η LILA σε νέα αποκλειστική συνέντευξη του EurovisionFun ρωτήθηκε εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να την δούμε στην σκήνη της Eurovision, όπου και μας απάντησε καταφατικά. Πιο αναλυτικά ανέφερε:

“Αν το θέλει ο κόσμος, θα με δείτε, και εγώ ανυπομονώ παραγματικά. Εάν έρθει αυτή η στιγμή θα την ζήσω στο 100%, σας το υπόσχομαι.”

Παρακολουθήστε το reel στον λογαριασμό μας στο Instagram με την δήλωση της LILA:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovisionfun (@eurovisionfn)

Θα θέλατε την LILA να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision; Γράψτε μας κάτω στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *