Ελλάδα: Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη ΕΡΤ – Μαντζούκη

Κι ενώ η φίλα προσκείμενη στήλη στην διοίκηση της ΕΡΤ Typologies, αναφέρει σε άρθρο της αυτό που ουσιαστικά έχει συμβεί, κάποιοι βιάζονται να βάλλουν τέλος σε μία δικαστική διαμάχη της οποίας η απόφαση δεν έχει καν καθαρογραφθεί και η ουσία της οποίας δεν συζητήθηκε καν στο δικαστήριο.

Η τραγουδίστρια Μελίσσα Μαντζούκη είχε προσφύγει στα Ελληνικά δικαστήρια κατηγορώντας την διοίκηση της ΕΡΤ ότι δεν τήρησε την διαδικασία επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε την χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον του 2023, και που κατέληξε στο γνωστό βατερλό με τον αποκλεισμό του Βίκτωρα Βερνίκου και του τραγουδιού “What they say”.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, καθώς για τυπικούς λόγους απέρριψε σήμερα την αγωγή,   χωρίς να αποφανθεί το αν η ΕΡΤ τήρησε την διαδικασία που όρισε ή όχι.

Η τραγουδίστρια δικαιώθηκε από το γεγονός ότι το τραγούδι “Liar” προκρίθηκε φέτος στον τελικό μιας πολύ πιο δύσκολης Γιουροβίζιον, με μια χώρα μάλιστα που δεν έχει την δυναμική της Ελλάδας στην διαγωνισμό , παρόλαυτα η Μελίσσα Μαντζούκη θα ζητήσει από την Ελληνική δικαιοσύνη να εξετάσει την ουσία της υπόθεσης στον επόμενο βαθμό.

Typologies

Για όσους γνωρίζουν ελάχιστα νομικά αντιλαμβάνονται πως το δικαστήριο δεν καταπιάστηκε με την ουσία της υπόθεσης, αποφαινόμενο για το αν τελικά οι αξιώσεις της Μελίσσας Μαντζούκη απέναντι στην ΕΡΤ είχαν βάση ή όχι, αλλά απέρριψε την αγωγή για κάποιο διαδικαστικό-νομικό λόγο, τον οποίο και θα πληροφορηθούμε τις επόμενες εβδομάδες, μόλις δημοσιευθεί η απόφαση.

Το αστείο φυσικά για όλους αυτούς που ενώ δεν έγραψαν μισή σειρά για όλη αυτή την ιστορία τους προηγούμενους μήνες, κάτι που έγινε θέμα σε όλα τα ειδησεογραφικά sites της χώρας, αλλά και τα eurovision sites του εξωτερικού, έσπευσαν σήμερα να δημοσιεύσουν ένα άρθρο το οποίο είναι γεμάτο από ανακρίβειες. Γιατί άραγε; Καθ’ υπόδειξη ποιου;

Φυσικά το Eurovisionfun το οποίο παρακολουθεί και σας ενημερώνει από την αρχή της συγκεκριμένης υπόθεσης, θα επανέλθει με κάθε νεότερο.

ΥΓ. Το γραφικότερο όλων είναι να συγκρίνεις μία 15η θέση στον τελικό μίας πολύ πιο δύσκολη Eurovision, με έναν αποκλεισμό σε έναν ημιτελικό πέρσι όπου συμμετείχαν όλες οι φιλικές χώρες της Ελλάδας. και έμπαιναν γερά τα θεμέλια της επιτυχίας …

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *