Ελλάδα: Το αντίο της Σοφίας Δρανίδου στην ΕΡΤ και στην Eurovision

Η Σοφία Δρανίδου, μέχρι πρότινος αρχηγός αποστολής της Ελλάδας στον διαγωνισμό και προϊσταμένη των διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ ανακοίνωσε νωρίτερα την αποχώρηση της από την ελληνική δημόσια τηλεόραση και ως εκ τούτου και από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Με ένα αντίο, αλλά και ευχαριστώ στην ΕΡΤ, αλλά και τους φίλους του διαγωνισμού με τους οποίους συνεργάστηκε άψογα τα 10 τελευταία χρόνια από διάφορες θέσεις ευθύνης, η Σοφία Δρανίδου ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τα γιουροβιζιονικά δρώμενα.

Πενήντα χρόνια για την Ελλάδα στη Eurovision, δέκα χρόνια για μένα. Ούτε κατάλαβα πώς πέρασαν! Φέτος ήταν η τελευταία μου χρονιά, καθώς αποχαιρετώ με αγάπη την ΕΡΤ για το επόμενο επαγγελματικό βήμα. Νιώθω πραγματικά τυχερή για τις πολλές και εξαιρετικές εμπειρίες που μου χάρισε το πολύχρωμο σύμπαν της Εurovision, και τη θερμή σχέση με τους φίλους και τις φίλες του Διαγωνισμού. Ως ελάχιστη ευχαριστία, θέλω να μοιραστώ μερικές φωτογραφίες αυτής της διαδρομής. Ευχαριστώ για όλα, φιλιά και αγάπη!

Η Σοφία Δρανίδου υπηρέτησε τις διεθνείς σχέσεις της ΕΡΤ τα δέκα τελευταία χρόνια, έχοντας σχεδόν πάντοτε θέσεις ευθύνης στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το 2021-2022 στο μεγάλο comeback της Ελλάδας στο διαγωνισμό, με δύο συνεχόμενα τοπ10, χρημάτισε αρχηγός αποστολής. Η μοναδική χρονιά που δεν ενεπλάκη καθόλου με την αποστολή μας στο διαγωνισμό ήταν το 2023.

Από την μεριά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Σοφία Δρανίδου για τη άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί της όλα αυτά τα χρόνια. Της ευχόμαστε ολόθερμα καλή επιτυχία στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

Σοφία σε ευχαριστούμε για όλα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *