Sofia Manousaki

Η Σοφία Μανουσάκη η δεύτερη πρόταση του EurovisionFun για την Eurovision 2025!

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις προτάσεις μας για την εκπροσώπηση της Ελλάδας και της Κύπρου, στην Eurovision 2025. Η δεύτερη πρότασή μας, είναι η Σοφία Μανουσάκη, μία από τις σπουδαιότερες φωνές της νέας γενιάς.

Η Σοφία κατάγεται από τα Χανιά και είναι 29 ετών. Από πολύ μικρή ηλικία είχε δείξει το ταλέντο της στη μουσική και έτσι δεν άργησε να κάνει και σπουδές γύρω από το αντικείμενο.

Από νωρίς πήρε την απόφαση να ξεκινήσει μαθήματα στο ωδείο Χανίων και έτσι διδάχτηκε θεωρία μουσικής, πιάνο καθώς επίσης και μαθήματα φωνητικής. Η ίδια εκτός από ένα πολύ εντυπωσιακό παρουσιαστικό, διαθέτει τρομερές ικανότητες και χροιά φωνής, κάτι το οποίο δεν περνά απαρατήρητο από τον κόσμο.

Από το 2013 αποτελεί δίδυμο με τον σπουδαίο Στέφανο Κορκολή και μαζί πραγματοποιούν πληθώρα συναυλιών και εμφανίσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης και κυκλοφορία τραγουδιών.

Οι συναυλίες τους γίνονται πάντα sold out και η Σοφία έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πολλών ακόμα από υδάτων ανθρώπων του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, καθώς επίσης και να συνεργαστεί με πληθώρα Ελλήνων τραγουδιστών όπως ο Μάριος Φραγκούλης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη κι άλλοι.

Άλλη μια επιτυχία για την Σοφία Μανουσάκη αποτελεί το τραγούδι στην σειρά “Παγιδευμένοι”. Συγκεκριμένα, το τραγούδι που ακούγεται στην δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο “Ερωτευόμαστε Ξανά” είναι σε σύνθεση του Στέφανου Κορκολή, στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και υπό την μελωδική φωνή της ίδιας. Έτσι, έχει καταφέρει να αγαπηθεί περισσότερο από τους φανς της σειράς, αλλά και να γίνει Viral, στο TikTok.

Τα ακούσματα της προέρχονταν απ’ όλο το μουσικό φάσμα, δηλαδή από έντεχνα, λαϊκά μέχρι όπερα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μπορεί, με απίστευτη ευκολία, να ελίσσεται φωνητικά σε όλα τα είδη.

Η Σοφία ανήκει στη δισκογραφική εταιρεία Heaven Music. Η φρεσκάδα, αλλά και η αυθεντικότητα της, πιστεύουμε πως θα ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για την Eurovision 2025!

Πως σας φαίνεται η περίπτωση της Σοφίας Μανουσάκη; Θα θέλατε να την δείτε στην σκηνή της Eurovision 2025 με τα χρώματα της Ελλάδας ή της Κύπρου; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. myEsc
    myEsc says:

    Φλατ και αδιαφορη φωνη και γιαυτο δεν εχει καταφερει να κανει το μπαμ στη δισκογραφια και γενικα στη μουσικη. Την ειδα φανταστειτε 7-8 χρονια πισω στο Κηποθεατρο Παπαγου σε συναυλια που εκανε ο κορκολης μαζι της και ολα τα τραγουδια τα ελεγε αυτη. Αδιαφορη και φλατ σε ολες τις ερμηνειες αλλα και σκηνικα δεν σε τραβαγε. Στα θετικά, ειναι αξιοπρεπης φατσουλα και σεμνη.

    Εγω πιστευω πρεπει να κινηθουμε ακριβως οπως ειπε αρθρο συντακτη σας στις 11 Μαιου : Ειτε με ΠΟΛΥ μεγάλο ονομα που θα μας κάνει και να γουσταρουμε και να έχουμε ενθουσιασμό αλλά ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ θα φέρει για πλούσια σκηνικη εμφάνιση και επιπλέον θα κρατήσει ΚΑΙ την τηλεθέαση και το ενδιαφέρον εκει που αξίζει στο διαγωνισμο (70 % και πάνω) [ΤΡΙΠΛΟ ΟΦΕΛΟΣ]. Διαφορετικά, ωραίο θα ήταν και η διοργάνωση υπερσύγχρονου τελικου (επιτελους πια, μέχρι και η παρακμιακη Λιθουανια καλλιεργησε σιγα σιγα κουλτουρα διαγωνισμου και πλεον κανει τελικο σε υπερσύγχονη σκηνη κτλ) με την ερτ να απευθύνει και γενικο κάλεσμα σε συνθέτες και τραγουδιστές αλλά και ειδικό μέσω wildcards για 2-3 συνθέτες ή/και ερμηνευτές. Αντε να μπαίνουμε σε τροχια ΝΙΚΗΣ επιτελους !!!

    Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Συμπαθητική αλλά για filler σε κάποιον μελλοντικό εθνικό τελικό με πολλούς συμμετέχοντες. Γενικά η ΕΡΤ είδε φέτος τι τεράστιο hype και engagement μπορει να κανει οταν το ονομα ειναι πρωτοκλασατο και επικαιρο και τι αποτελεσματα αυτο μπορει να εχει στην μυθικη τηλεθεαση που εκανε φετος. Ας κανει λοιπον το ιδιο του χρονου με ενα απο τα 2-3 ονοματα που δικαιολογουν την απευθειας αναθεση η εναλλακτικα εναν μεγαλο εθνικο τελικο οπου εκει θα χωρανε και πολλες απο τις προτασεις σας, οι οποιες επ ουδενι μεχρι τωρα δεν δικαιολογουν απευθειας αναθεση αλλα θα ειναι ωραιο να εχουν τη δυνατοτητα να βγουν ζωντανα και να μας πεισουν για το αν αξιζουν το χρισμα.

    Απάντηση
  3. Alexander
    Alexander says:

    Αδιάφορη. Αν πάει θα είναι μεγάλο downgrade μετά τη Σάττι και θα μας γυρίσει πίσω σε εποχές Γιάννας Τερζή και Κατερίνας Ντούσκα. Οι προτάσεις για του χρόνου θα έπρεπε να είναι Αργυρός, Κακοσέος, Ιακωβίδης, Λιόλιου και άλλοι που έχουν απήχηση στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

    Απάντηση
    • Π.Λ.
      Π.Λ. says:

      Το ότι άτομα έχουν απήχηση στο ελληνικό κοινό δε σημαίνει ότι θα πήγαιναν καλά στη γιουροβίζιον όμως. Αργυρός (είτε μας αρέσει είτε όχι), Κακοσαίος, Ιακωβίδης και Λιόλιου θα πήγαιναν άπατοι (άσε που δεν είναι και όλοι τους καλοί, η Λιόλιου και ο Κακοσαίος μόνο λαϊκοποπάκια και τίποτα άλλο)

      Απάντηση
  4. ΜΕΡΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
    ΜΕΡΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ says:

    Η Σοφία είναι μια καταπληκτική φωνή, ευγενική και όμορφη παρουσία και μπορεί να πει πολλά είδη μουσικής εξίσου καλά… αλλά όπως έχει γίνει η Eurovision τα τελευταία χρόνια πραγματικά δεν ξέρω τι ζητάνε από ένα καλλιτέχνη για να εκπροσωπήσει μια χώρα..

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *