Eden Golan, Photo: Andreas Papagiannakis

Ισραήλ: Τι αναφέρει για την ανεξάρτητη έρευνα της EBU σχετικά με την Eurovision 2024

Η Ισραηλινή δημόσια τηλεόραση επιβεβαιώνει την διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας, για λογαριασμό της  EBU, σε σχέση με όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της Eurovision 2024.

Ο εξωτερικός συνεργάτης της EBU που πραγματοποιεί την εν λόγω έρευνα έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με διευθυντικό στέλεχος της ισραηλινής δημόσιας τηλεόρασης. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ΚΑΝ στο Euromix, επισημαίνεται:

Πραγματοποιήθηκε συνομιλία μεταξύ της διοίκησης της ισραηλινής δημόσιας ραδιοτηλεοπτικής εταιρείας και ενός εξωτερικού εξεταστή που διορίστηκε από την EBU. Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό πνεύμα, με την ομάδα της εταιρείας να εκφράζει και να παρουσιάζει τις εμπειρίες και τα συναισθήματά της για τον διαγωνισμό της Eurovision 2024 στο Μάλμε με πλήρη και διαφανή τρόπο. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, η ισραηλινή ομάδα αναφέρθηκε επίσης στη συμπεριφορά ορισμένων μελών συγκεκριμένων αποστολών προς την ισραηλινή αντιπροσωπεία.

Η EBU θα χρησιμοποιήσει τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας για να εντοπίσει τα όσα λάθη συνέβησαν και έφεραν τόση αρνητική δημοσιότητα, αλλά και για να αποκομίσει διδάγματα για το μέλλον.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *