Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα το πόρισμα της έρευνας της EBU για όσα συνέβησαν στο Μάλμε!

Η ελβετική εφημερίδα Blick αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως την ερχόμενη εβδομάδα η EBU θα δημοσιεύσει το πόρισμα της έρευνας που ζήτησε, από ανεξάρτητο ερευνητή.

Το πόρισμα της έρευνας για την “Ντροπή του Μάλμε”, όπως περιγράφεται στη Blick, πρόκειται να δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες. Η EBU προχώρησε στην διεξαγωγή μίας ανεξάρτητης έρευνας, για όλα όσα συνέβησαν εντός και εκτός της Malmo Arena και αμαύρωσαν την εικόνα του φετινού διαγωνισμού.

Η Blick αναφέρει στο άρθρο της, αφενός πως την εβδομάδα του τελικού σημειώθηκαν αρκετά αντισημιτικά επεισόδια, ενώ αρκετές αντιπροσωπείες από την άλλη παραπονέθηκαν για την συμπεριφορά μελών της ισραηλινής αποστολής. Αποκορύφωμα όλης της αρνητικής δημοσιότητας που έλαβε η Eurovision 2024, ήταν η στιγμή που μεγάλο μέρος του κοινού που βρισκόταν εντός του σταδίου αποδοκίμασε έντονα τον εκτελεστικό επόπτη του διαγωνισμού Martin Österdahl.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε το πόρισμα της έρευνας, το οποίο πιθανόν να οδηγήσει στην συνέχεια σε νέες εξελίξεις.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις

Πηγή: Blick
1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ειλικρινά θέλω να δω τι θα ειπωθεί για τη συμπεριφορά της αποστολής του Ισραήλ, τις αγορασμενες ψήφους και το σχολιασμό…
    Τίποτα; Τίποτα πιθανόν καθώς είναι πολλά τα λεφτά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *