Joost Klein, Photo: Andreas Papayiannakis

Ολλανδία: “Γιατί όχι το 2025”, λέει ο Joost Klein

Αδιαμφισβήτητα ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Eurovision 2024. O Joost Klein που εκπροσώπησε την Ολλανδία στον φετινό διαγωνισμό με το τραγούδι Europapa, χωρίς όμως να μπορέσει να διαγωνιστεί στον τελικό αφού η EBU αποφάσισε να τον αποκλείσει, φαίνεται να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Eurovision το 2025.

Ο Joost Klein τραγούδησε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Pinkpop, το Europapa. Είχε μαζί του την ομάδα που τον συνόδευσε και στο Μάλμε. Ο καλλιτέχνης που αποκλείστηκε από τον τελικό της Eurovision λίγες πριν την έναρξη του διαγωνισμού, εξαιτίας ενός περιστατικού που τον έφερε αντιμέτωπο με την σουηδική δικαιοσύνη, δηλώνει ότι θα μπορούσε να ξανά δοκιμάσει το 2025.

Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους, το συγκρότημα και τους ανθρώπους γύρω μου, δεν θα υπήρχε Eurovision. Τόσοι πολλοί άνθρωποι δούλεψαν τόσο σκληρά, για μήνες, όλοι! Γιατί όχι το 2025;

Τόσο ο manager του καλλιτέχνη, αλλά και η δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας Avrotros, δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο για αυτό. Όλα φυσικά θα κριθούν ίσως από την έκβαση που θα έχει το δικαστήριο με την εργαζόμενη της σουηδικής δημόσιας τηλεόρασης, για το περιστατικό βίας που τον κατήγγειλε και συνέβη στα παρασκήνια του διαγωνισμού.

Θα θέλατε να εκπροσωπήσει ο Joost Klein την Ολλανδία στην Eurovision 2025; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: nu.nl
6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Konstantinos
    Konstantinos says:

    Το λέω μέσα από την καρδιά μου.
    Ο JOOST άξιζε την νίκη και με το παραπάνω. Ήταν ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης για φέτος, και αν όντως επιστρέψει στην Eurovision το 2025, και με το ίδιο μάλιστα τραγούδι… Ω ΝΑΙ!

    Απάντηση
  2. Δήμητρα
    Δήμητρα says:

    Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό μερικών απλά έχοντας δει κάποια βίντεο από αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι αναφερόταν σε μία πιθανή επιστροφή στο festival Pinkpop γιατί όταν το είπε τα γραφικά πίσω του έδειξαν το όνομά του festival.

    Εγώ πολύ θα τον ήθελα πάλι στη Eurovision αν η EBU λύσει τα προβλήματά της. Αν και θεωρώ ότι δεν έχει να κερδίσει κάτι σαν διαγωνιζόμενος. Αλλά για interval act τον θέλω ασυζητητί.

    Απάντηση
    • ben
      ben says:

      Πραγματικά, αν διδασκομασταν τη λογική του Αριστοτελη από το δημοτικό σε αυτή τη χώρα, δεν θα εμφανίζονταν απίθανα σχόλια με τόσα τεράστια λογικά άλματα.

      Απάντηση
  3. Μαρία Παπαδημητρίου
    Μαρία Παπαδημητρίου says:

    Όσο φαν και να ήταν το τραγούδι ο Joost είναι άφωνος δεν μου άρεσε καθόλου στον ημιτελικό. Παρόλα αυτά δεν πίστεψα ποτέ ότι η Ολλανδία υπάρχει περίπτωση να αποσυρθεί είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψει και θα στείλει πάλι τον Joost αν όχι το 25 το 26 σίγουρα και το πιθανότερο να κερδίσει το κοινό και ίσως τον διαγωνισμό λόγω ντορου

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *