Artemas

Ο Artemas η ένατη πρόταση του EurovisionFun για την Eurovision 2025!

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις προτάσεις μας για την Eurovision 2025. Η ένατη μας πρόταση, είναι ένας τραγουδιστής με διεθνή καριέρα, που με το τελευταίο του single, κατάφερε να βρεθεί στο νούμερο ένα, του global chart, στο Spotify και όχι μόνο. Πρόκειται για τον Artemas.

Ο Artemas, γεννημένος ως Αρτέμης Διαμαντής γεννήθηκε στο Οξφορντσάιρ της Νότιας Αγγλίας. Είναι 24 ετών και έχει καταγωγή από την Κύπρο και την Αγγλία.

Από πολύ μικρή ηλικία, είχε μεγάλη αγάπη για τη μουσική και ήθελε να ασχοληθεί με αυτήν. Έτσι, έμαθε μόνος του πολλά μουσικά όργανα, ενώ από πολύ μικρός θα ξεκινήσει να δημιουργεί δικές του συνθέσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Artemas (@artemas___)

Η περίοδος της καραντίνας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή του. Τότε θα συνθέσει τα πρώτα του τραγούδια τα οποία και θα δημοσιεύσει στην πλατφόρμα του Soundcloud. Η πρώτη του επίσημη κυκλοφορία ήρθε τον Νοέμβριο του 2020 και την επόμενη χρονιά, το 2021 θα συνεχίσει τις single κυκλοφορίες του.

Το 2023 θα είναι η χρονιά που το όνομα του Artemas θα εμφανιστεί σε εθνικά charts. Το τραγούδι “if u think i’m pretty” θα κάνει αίσθηση σε αρκετές χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Λετονία ακόμη και ο Καναδάς και η Αυστραλία!

Φυσικά, απέκτησε μεγάλη αναγνωσιμότητα, με το “i like the way you kiss me” που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες για το 2024. Το τραγούδι έχει καταφέρει να γίνει viral στο TikTok με πολλούς χρήστες να το χρησιμοποιούν για τα σύντομα Video τους.

Στο Spotify ήδη απαριθμεί περί στις 669.000.000 αναπαραγωγές με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται ραγδαία μέρα με την ημέρα. Στην Αμερική, ο Artemas έχει φτάσει μέχρι το #1 του Billboard Hot 100.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Artemas (@artemas___)

Νέος, ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος, θα ήταν μία επάξια επιλογή για την ελληνική ή κυπριακή εκπροσώπηση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Πως σας φαίνεται η περίπτωση του Artemas; Θα θέλατε να τον δείτε στην σκηνή της Eurovision 2025 με τα χρώματα της Ελλάδας ή της Κύπρου; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025!

1 reply
  1. Maria
    Maria says:

    Δεν μου κάνει τύπος που θα πήγαινε εύκολα Γιουροβίζιον αλλά άμα πάει θα είναι η καλύτερη σας πρόταση μετά την Στεφανία και την Αμάντα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *