socrates charis

Ο Socrates Charis η όγδοη πρόταση του EurovisionFun για την Eurovision 2025!

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις προτάσεις μας για την Eurovision 2025. Η όγδοη μας πρόταση, είναι ένας τραγουδιστής με πολύ εντυπωσιακή φωνή, που δεν περνάει απαρατήρητος . Πρόκειται για τον Socrates Charis.

Ο 22χρονος Σωκράτης Χάρης ή όπως είναι κοινώς καλλιτεχνικά Socrates Charis, γεννήθηκε στην Καβάλα και η καλλιτεχνική φλέβα που κληρονόμησε από την οικογένεια του, τον ώθησε σε ένα μονοπάτι γεμάτο δημιουργία και έκφραση.

Ο πατέρας του τον μύησε στην ψαλτική τέχνη, που τον οδήγησε να λάβει δίπλωμα βυζαντινής μουσικής, ενώ έπειτα από πολλά χρόνια αφοσίωσης στην ευρωπαϊκή μουσική τόσο θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, απέκτησε πτυχίο αρμονίας και δίπλωμα κλασσικού τραγουδιού (μονωδίας).

Το 2022, έγινε ευρέως γνωστός, από τη συμμετοχή του στο μουσικό διαγωνισμό του MEGA, The X-Factor. Εκεί κέρδισε τις εντυπώσεις στις οντισιόν τραγουδώντας το «You are the reason» του Calum Scott.

Συχνά ανεβάζει cover, από πολύ γνωστά τραγούδια, στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γίνονται viral, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές. Τέλος, παρακολουθεί Eurovision από μικρή ηλικία και είναι ένα από τα μεγαλύτερα του όνειρα να πάρει μέρος σε αυτήν.

Η ιδιαίτερη χροιά του, αλλά και το ελληνικό στοιχείο στη μουσική του, τον συνιστούν μία επάξια επιλογή για την ελληνική ή κυπριακή εκπροσώπηση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Πως σας φαίνεται η περίπτωση του Socrates Charis; Θα θέλατε να τον δείτε στην σκηνή της Eurovision 2025 με τα χρώματα της Ελλάδας ή της Κύπρου; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025!

1 reply
  1. Aa Aa
    Aa Aa says:

    Με τον Σωκράτη ήμασταν στον ίδιο θάλαμο στο στρατό. Αν και δεν κάναμε σχεδόν καθόλου παρέα, το ήθος του, οι εξαιρετικές μουσικές δεξιότητες του και η αγάπη του για αυτό που κάνει είναι πολύ φανερά. Ελπίζω να κάνει μια πολύ μεγάλη καριέρα και να εκπροσωπήσει ακόμη και την νέα χρονιά την Ελλάδα στην Eurovision.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *