Junior Eurovision 2024: Οι Ana Vanchevska & Aleksej Ivanovski θα εκπροσωπήσουν την Βορεία Μακεδονία!

Παρά την μη-συμμετοχή της χώρας στην Eurovision τα τελευταία δύο χρόνια, η Βόρεια Μακεδονία συνεχίζει κανονικά την συμμετοχή της στην Junior Eurovision και μάλιστα πριν από λίγο ανακοινώθηκαν οι εκπρόσωποι για τον επόμενο Διαγωνισμό στην Μαδρίτη!

Οι Ana Vanchevska & Aleksej Ivanovski  θα ταξιδέψουν τον Δεκέμβριο στην Μαδρίτη για να εκπροσωπήσουν την Βόρεια Μακεδονία στην Junior Eurovision 2024. Το ντουέτο επιλέχτηκε μετά από μια ακρόαση που έλαβε χώρα στα στούντιο του MRT στα Σκόπια.

Η Ana Vanchevska γεννήθηκε στην Μπίτολα στις 3 Μαΐου του 2010. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς, έχοντας εκπροσωπήσει την χώρα της στο φετινό San Remo Junior Festival στην Ιταλία.

Ο Aleksej Ivanovski γεννήθηκε και αυτός στην Μπίτολα στις 7 Δεκεμβρίου του 2011. Έχει συμμετέχει σε πολυάριθμους μουσικούς διαγωνισμούς με πολλές διακρίσεις.

Το τραγούδι των Ana & Alksej θα συνθεθεί και θα παρουσιαστεί σε μεταγενέστερο χρόνο

Η Tamara Grujeska εκπροσώπησε πέρσι την Βόρεια Μακεδονία στην Junior Eurovision 2023 με το τραγούδι “Kaži Μi, Κaži Μi Κoj“, και τερμάτισε στην 12η θέση:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας στην Junior Eurovision 2024, στην Μαδρίτη!

Πηγή: mrt.com.mk

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *