ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τρία τραγούδια στο Eurovision Song Writing Camp στην Ελούντα!

Το Eurovision Song Writing Camp συνεχίζεται στην Ελούντα της Κρήτης. Όπως μας αποκαλύπτουν και στα social media τους οι συμμετέχοντες δουλεύουν εντατικά σε πιθανά τραγούδια για την Eurovision 2025. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες τρία τραγούδια βρίσκονται στα σκαριά.

Όπως σας αποκαλύψαμε στα προηγούμενα αποκλειστικά μας άρθρα, οι δημιουργοί του The Code του Nemo, Lasse Midtsian Nymann και Linda Dale, η Elsie Bay, αλλά και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ένωσαν τις δυνάμεις τους, ελπίζοντας να δημιουργήσουν ένα ή και περισσότερα τραγούδια που θα εντυπωσιάσουν το κοινό και τις επιτροπές στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ήδη έχουν ξεκινήσει την συγγραφή τριών τραγουδιών, τα οποία και θα ολοκληρώσουν στην πρώτη τους μορφή μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιουλίου, όπου θα διαρκέσει το Eurovision Song Writing Camp στην Ελούντα της Κρήτης, το πρώτο που γίνεται ποτέ στην Ελλάδα.

Νωρίτερα η Elsie Bay ανέβασε στα κοινωνικά της δίκτυα ένα story, στο οποίο έχει ταγκάρει όλους τους δημιουργούς που βρίσκονται στο Elounda Peninsula και οι οποίοι δουλεύουν πάνω στα τραγούδια.

Όπως σας ενημερώσαμε και στα προηγούμενά μας άρθρα, το συγκεκριμένο song writing camp δεν αφορά κάποια συγκεκριμένη χώρα μόνο, ούτε φυσικά έναν καλλιτέχνη.

Το Eurovisionfun θα συνεχίσει να σας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελούντα. Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *