Η Céline Dion θα τραγουδήσει στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024!

Οι εορτασμοί ενισχύονται εν όψει της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024. Μετά τον Slimane, που θα τραγουδήσει σε μια δωρεάν συναυλία λίγο πριν τους Ολυμπιακούς, μια τεράστια καλλιτέχνιδα θα δώσει το παρόν στο Παρίσι.

Ο λόγος φυσικά για την μοναδική Céline Dion, η οποία παρά την δύσκολη κατάσταση της υγείας της, έχει ήδη φτάσει στην Γαλλική πρωτεύουσα, λίγες μόνο μέρες πριν την Τελετή Έναρξης των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Σύμφωνα με τον διεθνή τύπο, η Céline Dion θα εμφανιστεί κατά την διάρκεια της τελετής και θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι. Αυτή θα είναι η δεύτερη Ολυμπιάδα στην οποία εμφανίζεται η μεγάλη ερμηνεύτρια, μετά το 1996, όταν είχαν διοργανωθεί στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη ζωντανή ερμηνεία της Céline Dion, μετά τον Δεκέμβριο του 2022, όταν αποκάλυψε ότι πάσχει από το Stiff Person Syndrome.

Η πολυαναμενόμενη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού θα λάβει χώρα στον Σηκουάνα μεταξύ του Pont d’Austerlitz και του Pont d’Iéna, στις 20:30 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *