Joost Klein, Photo: Andreas Papayiannakis

Ολλανδία: Το AVROTROS αναφέρει πως η πιθανότητα συμμετοχής στη Eurovision 2025 είναι μικρή!

Όσον αφορά τη συμμετοχή της Ολλανδίας στη Eurovision 2025 μάς έρχονται κάποια νέα τα οποία δεν είναι ακριβώς ενθαρρυντικά. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η Anouk, η αγαπημένη Ολλανδή τραγουδίστρια που εκπροσώπησε τη χώρα το 2013, έχει δηλώσει ανοιχτά ότι θα ήθελε να επιστρέψει ξανά στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2025.

Η δήλωση της Anouk δεν ήταν κάποιου είδους φάρσα. Έχει πράγματι έτοιμο κομμάτι και πρόταση για τη Eurovision και σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, το πρόβλημα με μια πιθανή συμμετοχή της Anouk είναι οι αποφάσεις του ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Ο Kees de Koning ισχυρίζεται ότι το AVROTROS δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για τη συμμετοχή του στη Eurovision 2025.

Λόγω των προβλημάτων με την EBU, μετά τον αποκλεισμό του Joost Klein, το AVROTROS δεν είναι σε θέση να λάβει αυτήν την απόφαση αυτή τη στιγμή. Πριν επιλέξει μια νέα συμμετοχή, το AVROTROS θέλει να είναι σίγουρο ότι οι συνθήκες θα είναι σωστές . Ως αποτέλεσμα, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας πιστεύει ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα η Ολλανδία να δώσει το “παρών” του χρόνου στην Ελβετία.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί από το AVROTROS τον Σεπτέμβριο.

Το 2024, ο Joost Klein εκπροσώπησε την Ολλανδία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι του, “Europapa“. Η Ολλανδική συμμετοχή ήταν μία από τις δέκα προκριθείσες στον δεύτερο ημιτελικό. Ωστόσο, λίγες μόνο ώρες πριν από τον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου, η «ανάρμοστη συμπεριφορά» του τραγουδιστή οδήγησε την EBU να αποκλείσει την συμμετοχή του.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: rtl.nl
2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *