Sidarta

Eurovision 2025: Ο Sidarta νικητής του poll του EurovisionFun – Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα!

Επί μία εβδομάδα, ζητήσαμε από τους αναγνώστες μας να μας απαντήσουν στο ερώτημα, ποιος είναι ο καταλληλότερος από τους δέκα καλλιτέχνες που προτείναμε, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας και της Κύπρου στην Eurovision 2025; Η συμμετοχή σας ήταν μεγάλη , αφού συνολικά καταμετρήθηκαν περίπου 1.800 ψήφοι!

Protaseis 2025

Protaseis 2025

Οι υποψήφιοι

Δέκα και είναι όλοι τους πολύ ταλαντούχοι, με υπέροχες φωνές και  μουσικό εκτόπισμα αρκετό, ώστε να σταθούν επάξια στην απαιτητική σκηνή της Eurovision, σηκώνοντας με επιτυχία τα ελληνικά και κυπριακά χρώματα.

Πέντε άνδρες και Πέντε γυναίκες, τρεις ομογενής και επτά εγχώριοι καλλιτέχνες, από μεγάλες και μικρότερες δισκογραφικές ή δισκογραφικές του εξωτερικού. Καλλιτέχνες που μπορούν να τραγουδήσουν ποπ, έθνικ, λαϊκό, έντεχνο, παραδοσιακά, εναλλακτικό, τζαζ, rap, trap, ροκ, μιούζικαλ, γκόσπελ, house, hip-hop, R&B ακόμα και όπερα.

Καλλιτέχνες από διάφορα είδη  μουσικής, που ό,τι όμως κάνουν το κάνουν καλά και ο καθένας πολύ επιτυχημένα στον τομέα του και όλων των ηλικιών,  ήταν αυτό που μας έκανε να τους συμπεριλάβουμε στην λίστα μας.

Δεν σας παρουσιάζουμε ξανά τους δέκα καλλιτέχνες, αρκεί να επισκεφθείτε τα σχετικά άρθρα για αυτό:

Τα αποτελέσματα

Η συμμετοχή στην ψηφοφορία μας ήταν πολύ μεγάλη, αφού συνολικά είχαμε σχεδόν 1.800 ψήφους. Κάθε χρήστης μπορούσε να ψηφίσει μία φορά από κάθε συσκευή, αφού το σύστημα απέρριπτε τις ψήφους με βάση τις ip και τα cookies. Έτσι, είχαμε ένα αρκετά μεγάλο και αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που προώθησαν μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσής τους την ψηφοφορία μας, που κατά κάποιο τρόπο γίνεται θεσμός, αφού μην ξεχνάμε πως η Stefania, η Amanda και η Silia Kapsis ειπώθηκαν για πρώτη φορά σε Ελλάδα και Κύπρο, από τις αντίστοιχες προτάσεις του 2020, του 2022 και του 2023.

Πάμε τώρα στα ουσιώδη. Αναλυτικότερα έλαβαν:

  1. Sidarta – 22,8%
  2. Natasha Kay – 17,6%
  3. Socrates Charis – 16,7%
  4. Artemas – 9,9%
  5. Theo Evan – 8,1%
  6. Juke – 6,3%
  7. Ζωή Παπαδοπούλου – 5,2%
  8. Billie Kark – 4,8%
  9. Σοφία Μανουσάκη – 4,6%
  10. Kid Moxie – 4,1%

Από την αρχή της ψηφοφορίας ο Sidarta ήταν στις δύο πρώτες θέσεις με τον Socrates Charis, όπου το πρώτο 24ωρο της ψηφοφορίας έδωσαν μάχη στήθος με στήθος για την κορυφή.

Η Natasha Kay τις τελευταίες μέρες κέρδισε μεγάλο έδαφος και έφτασε ένα βήμα πριν την κορυφή, το ίδιο και ο ομογενής Artemas. Στον αντίποδα, ο Theo Evan, έχασε τη θέση του στην τριάδα. Τέλος, οι υπόλοιποι καλλιτέχνες δε φαίνεται να είχαν την υποστήριξη που περιμέναμε.

Νικητής λοιπόν του φετινού μας poll είναι ο Sidarta.

Στην δεύτερη θέση η αγαπητή Natasha Kay.

με την τριάδα να κλείνει ο Socrates Charis.

Φυσικά, βρισκόμαστε ακόμα στα μέσα του καλοκαιριού και πολλά μπορούν να αλλάξουν και να ανατραπούν μέχρι το φθινόπωρο, όπου ΕΡΤ και ΡΙΚ θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την επιλογή της συμμετοχής στην Eurovision 2025, ενώ και νέα ονόματα θα προστεθούν στην λίστα αυτών που θα μας απασχολήσουν.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το τελευταίο LIVE μας, για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του poll, αλλά και για τον σχολιασμό τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, γιατί για μία ακόμη χρονιά όλες τις εξελίξεις για την Eurovision θα τις βρείτε εδώ! Στο σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *