Λετονία: Songwriting camp στην Ρίγα για την Eurovision 2025!

Όλο και πληθαίνουν τα songwriting camp που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ευρώπη και αφορούν τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το γεγονός πως το The Code του Nemo δημιουργήθηκε σε ένα τέτοιο camp, κάνει όλο και πιο δημοφιλή αυτό τον τρόπο συγγραφής τραγουδιών για τον μουσικό διαγωνισμό.

Το πρακτορείο ειδήσεων LETA της Λετονίας αποκαλύπτει πως μεταξύ 26 και 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της χώρας, Ρίγα, ένα songwriting camp σε συνεργασία με Σουηδούς και εγχώριους δημιουργούς, με σκοπό την δημιουργία τραγουδιών για την Eurovison 2025. To camp θα πραγματοποιηθεί στο studio Auss και θα υπάρχει κατάλληλος εξοπλισμός ηχογράφησης για τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω το camp είναι μία κοινή πρωτοβουλία Λετονών και Σουηδών καλλιτεχνών και έχει ως σκοπό να δώσει ώθηση στην συμμετοχή της Λετονίας στην Eurovision, που φέτος κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά μετά το 2016. Η Λετονία θα επιλέξει για μία ακόμη φορά την συμμετοχή της μέσω του Supernova.

Songwriting camps για την Eurovision 2025 πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες χώρες, όπως η Μάλτα, η Νορβηγία, αλλά και για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *