Ουκρανία: Γνωστοί συνθέτες στο διαγωνισμό δουλεύουν με τους Go_A για τα τραγούδια της Eurovision 2021!

Σημαντικές πληροφορίες έδωσαν οι Go_A σε πρόσφατη τηλεοπτική τους συνέντευξη στην ουκρανική τηλεόραση. Το φολκλορικό συγκρότημα που κέρδισε το Vidbir 2020 και επιβεβαιώθηκε εκ νέου ως οι εκπρόσωποι της Ουκρανίας στην Eurovision 2021, ήδη δουλεύουν στα τραγούδια που θα παρουσιάσουν για την Eurovision 2021, με γνωστούς μάλιστα δημιουργούς!

Αμέσως μετά την επιβεβαίωση τους για την Eurovision 2021, οι Go_A αποκάλυψαν ότι η επιλογή του τραγουδιού τους για τον επόμενο διαγωνισμό θα γίνει μέσω ενός εθνικού τελικού με πέντε τραγούδια. Τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για ένα ή περισσότερα τραγούδια που έχουν ήδη υποβάλει στην ουκρανική δημόσια τηλεόραση για τον σκοπό αυτό.

Οι Go_A στις αρχές Ιουλίου παρευρέθηκαν σε ένα songwriting camps όπου δούλεψαν επάνω σε καινούρια τραγούδια για την Eurovision. Μαζί τους ήταν ο Πολωνός συνθέτης της συμμετοχής της Τσεχίας στην Eurovision 2019, Friend of a friend, Maciej Mikolaj Trybulec. Στην παρέα τους ήταν και ο Βρετανός δημιουργός Ashley Hicklin, που συνέθεσε την συμμετοχή του Βελγίου στην Eurovision 2010, Me and my guitar, αλλά και διάφορες ακόμη συμμετοχές σε εθνικούς τελικών χωρών. Τέλος, στο ίδιο songwriting camp ήταν και οι δημιουργοί της φετινής ελβετικής συμμετοχής στο διαγωνισμό, Repondez-Moi.

Το επόμενο χρονικό διάστημα οι Go_A θα μπούνε στο studio για το νέο τους άλμπουμ και θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμάσουν περισσότερα τραγούδια για τον διαγωνισμό.

Παρακάτω ακούστε το τραγούδι με το οποίο θα συμμετείχαν οι Go_A στον φετινό διαγωνισμό:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *