Eurovision 2021: Ενδείξεις για το B ή C σενάριο από τις δηλώσεις των ξενοδόχων του Ρότερνταμ!

Εκπρόσωπος της ένωσης των ξενοδόχων του Ρότερνταμ πραγματοποίησε δηλώσεις σε ολλανδικά μίντια, αποκαλύπτοντας ότι 3.000 δωμάτια ξενοδοχείων στην πόλη παραμένουν κρατημένα από τις αποστολές των χωρών, πάντα σε συνεννόηση με τους δημόσιους τηλεοπτικούς οργανισμούς, αλλά και την EBU και τους διοργανωτές. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι το σενάριο που θα ανακοινωθεί σε λίγες εβδομάδες και με βάση αυτό θα πραγματοποιηθεί η Eurovision 2021, θα είναι το B ή το C.

Τέσσερα σενάρια ανακοίνωσε στην αρχή του φθινοπώρου η EBU για την διεξαγωγή του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Κάθε ένα από αυτά, περιλαμβάνει διαφορετικά μέτρα, ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα, που θα επικρατούν την περίοδο της διοργάνωσης. Από έναν διαγωνισμό όπως τον γνωρίζουμε από τα προηγούμενα χρόνια, που είναι το σενάριο Α, μέχρι έναν διαγωνισμό μέσω live on tape videos, όπως διεξήχθη η Junior Eurovision 2020 και είναι το σενάριο D, υπάρχουν διάφοροι περιορισμοί και μέτρα προφύλαξης, που θα επιτρέψουν τον διαγωνισμό να επιστρέψει στους δέκτες μας, τον ερχόμενο Μάιο.

Σύμφωνα τώρα με όσα δηλώνει ο Roel Dusseldorp, εκπρόσωπος των ξενοδόχων του Ρότερνταμ, οι ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης, σε συνεννόηση με τους διοργανωτές, έχουν κρατημένα 3.000 δωμάτια για τις ανάγκες των αποστολών και των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, αριθμός πολύ μικρότερος από το σύνηθες. Μάλιστα ο κ. Dusseldorp αναφέρει επίσης, ότι υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν επιπλέον δωμάτια, στην περίπτωση που θα επιτραπεί και η παρουσία του κοινού στις εξέδρες της Ahoy Arena.

Το παραπάνω είναι μία σαφής ένδειξη, ότι το σενάριο που τελικά θα επιλεγεί θα είναι το B ή το C. Στις αμφότερες περιπτώσεις έχουμε ένα διαγωνισμό με αρκετά μέτρα προφύλαξης. Μικρότερες αποστολές, αρκετά λιγότεροι δημοσιογράφοι στο press center κλπ.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου οπότε θα γνωρίζουμε τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision!

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Eurovision 2021 έχει προγραμματιστεί για τις 18-20-22 Μάϊου.

Πηγή: eurovoix
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Πέτρος
    Πέτρος says:

    Διαβάστε ξανά τις δηλώσεις του… Ο τύπος δήλωσε ότι είχαν κρατήσει τα 3,000 δωμάτια από πέρσυ τον Μάιο (!!!) και εσείς καταλήξατε στο συμπέρασμα ότι πάμε για σενάριο Β ή C… Πάλι καλά που δεν μας είπατε ότι πάμε και για σενάριο Α…

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Ακριβως…αν σε 4 εβδομαδες η EBU ανακοινωσει το D σενάριο τοτε δεν θα τα κρατούσαν μεχρι τωρα τα δωματια. Οσα δηλωσε ο εκπροσωπος των ξενοδοχων, είτε οτι ειναι σε συνεννόηση με τον Sietse Bakker.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *