Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Μάλτας!

Η 18χρονη Destiny Chukunyere σίγουρα είναι γνωστή στο κοινό του διαγωνισμού. Μετά τη νίκη της στη Junior Eurovision 2015 αλλά και τη συμμετοχή της στο τραγούδι της χώρας της για το 2019, η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να της κάνει απευθείας ανάθεση για το 2020 αρχικά και έπειτα για το φετινό διαγωνισμό. Το ταλέντο της είναι αναμφισβητητο, καθώς έχει κερδίσει τη μαλτεζικη εκδοχη του X Factor αλλά συμμετείχε και έφτασε μέχρι και τα live shows του Britain’s Got Talent. Οσο για το “Je Me Casse ” , πρόκειται για ένα τρομερά ρυθμικό τραγούδι που αναδεικνύει πλήρως τη φωνή της Destiny και το δυναμικό του μήνυμα για τη γυναικεία δύναμη το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό.

Η πρόβα:

Τελευταία στη σκηνή ανεβαίνει η Μαλτα, το μεγάλο φαβορί των στοιχηματικων εταιρειών. Σε σκηνοθετική επιμέλεια της Sasha Jean Baptiste.

Η Destiny και οι 4 χορεύτριες είναι ντυμένες στα φούξια, ενω στέκονται σε μια υπερυψωμένη πλατφόρμα με μια μπάρα μπαλέτου. Τα πλάνα είναι αρκετά κοντινά στη Destiny η οποία είναι αρκετά ακίνητη αλλά κάνει διάφορες κινήσεις με τα χέρια παρόμοιες με αυτές του βίντεο κλιπ . Στο ρεφρέν βλέπουμε ένα παράλληλο πλάνο που δείχνει μόνο τα χέρια των χορευτριών.

Στο δεύτερο κουπλε το background γινεται κίτρινο. Στο δεύτερο ρεφρέν κατεβαίνουν κάτω από την πλατφόρμα και συνεχίζουν εκεί τη χορογραφία.  Η Destiny αποδίδει άψογα τα φωνητικά της και τις ψηλές της χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο δεύτερο run βλέπουμε βροχή από φωτιές στο τέλος.

Δυστυχώς όμως δε βλέπω κάτι εντυπωσιακό που μπορεί να φέρει τη νίκη στη Μάλτα. Σίγουρα όμως θα πάει πολύ καλά.

https://www.youtube.com/watch?v=JphfEg3YAxM

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

 

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Παρόλο που το τραγούδι είναι καλό δεν θα ήθελα επ’ουδενι να κερδίσει. Θα πάει σίγουρα καλά αλλά επειδή δεν με εντυπωσιάσει η σκηνική παρουσία πιστεύω πως δεν θα καταφέρει να φέρι την Eurovision στην Μάλτα

    Απάντηση
  2. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Ξέρω ότι έιμαστε στο 2021, αλλά η εικόνοα μιας παχουλής γυνάικας με ροζ κορμάκι, μπότες που η μία κρέμεται, τα μπούτια έξω… δεν ξέρω, μου προκαλέι προσωπικά αμηχανία… Καλή επιτυχία στη Μάλτα, με ένα τραγούδι που δεν βρίσκω λόγο να έιναι στα αγαπημένα για τη νίκη.

    Απάντηση
  3. Mary
    Mary says:

    Θα πάει πολυ καλά,αλλά δεν το βλέπω να κερδίζει. Μετα και την ολοκλήρωση των προβών του πρώτου ημιτελικού, μπορω να πω πως εαν η Ελλάδα έχει κάτι καλό σκηνικά που θα μένει το μάτι του θεατή, τοτε ισως αύριο τέτοια ωρα να μιλάμε για την έκπληξη της Ελλάδας. Ο δρόμος είναι στρωμένος, εαν η σκηνική παρουσίαση είναι καλή. Αν είναι μέτρια θα μιλάμε για αχαρτογράφητα νερά. Μηπως κάποιος απο τα παιδιά του site μπορεί να μας πει αν σε σχέση με τις παρουσιάσεις που είδαμε μέχρι τωρα, η Ελλάδα θα εντυπωσιάσει γιατι θα έχει κατι πραγματικά διαφορετικό? Θα εκτιμούσα μια απάντηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η Destiny φωνάρα,το ξέραμε, το τραγούδι πιασαρικο αλλά ως εκεί.
    Σκηνικά το βρίσκω πολύ ροζ και girly σε σημείο ξερναω πεταλούδες…
    Σε καμία περίπτωση δεν θα κερδίσει, στις επιτροπές εννοείται ότι έχει εξασφαλίσει τοπ3, αν όχι νίκη αλλά το τελικό αποτέλεσμα νομίζω θα ναι μεταξύ 4ης-6ης θέσης. Σίγουρη η πρόκριση ίσως και νίκη στον ημιτελικό.
    Η τελική θέση όμως θα είναι κάτι ανάλογο με το “Occidentalis karma”, εκεί δηλαδή που ήταν το απόλυτο φαβορί, τελικά έμεινε εκτός 5αδας, κατά εκεί νομίζω οδεύει και η Μάλτα. Αρχίζει ήδη να ξεφουσκώνει ο over-hyped τίτλος του “φαβορί για τη νίκη”, και βλέποντας τα στοιχήματα νομίζω πρέπει να αρχίσω να φρεσκαρω το γαλλικά μου…

    Απάντηση
  5. Mary
    Mary says:

    Αλλιώς προβλέπω η Μαλτα μετα τα σημερινα να πεφτει συντομα απο την πρωτη θέση των στοιχηματων και τοτε μαλλον πηγαινουμε για μια νικη της Γαλλιας,που θα με χαροποιησει πολυ,γιατι το αξίζει, και πολυ πιο πολυ απο την Ελβετια που την θεωρώ μετριότατη! Οποτε ισως ο δρόμος να ανοιγει για Γαλλία, Ελβετία και απο τα ρυθμικά τραγούδια εύχομαι και για την Ελλάδα μας.

    Απάντηση
    • Benedictos
      Benedictos says:

      Η Μάλτα έπεσε ήδη στη δεύτερη θέση. Η Γαλλία πλέον πρώτη αλλά χωρίς να χειι κάνει πρόβα, πέρασε μπροστά απλώς επειδή έπεσε η Μαλτα. Επομένως όλα είναι ανοιχτά και θεωρώ θα έχουμε παρά πολλές εκπλήξεις φέτος.

      Απάντηση
  6. Φλέρτ
    Φλέρτ says:

    Και η Τζεσικα Μάουμποη απο Αυστραλια φόρεσε ένα απαίσιο φορεμα που δεν την κολακευε και είδαμε που κατέληξε από φαβορί. Η σάσα Ζαν Μπαπτίστ έχει ξοφλήσει θεωρώ. Καταστρέφει συμμετοχές και δεν έχει πια καμία πρωτότυπη και εντυπωσιακή ιδέα για να ανεβάσει ένα τραγούδι. Τυχερή θα είναι μια χώρα να έχει ένα νορμάλ staging (τύπου τουλάχιστον διεκπεραιωτικό) αν έχει επιλέξει τη Σάσα για χορογράφο. Ευτυχώς τη γλίτωσε η φουρέιρα (όχι ότι ήταν τιποτα φοβερό η χορογραφία με το τίναγμα μαλλιών, απλά η ίδια είχε ενεργεια και ψυχή ).

    Απάντηση
  7. Takis
    Takis says:

    Όλες οι αναλύσεις για τη νίκη της Μάλτας ξεκινούν από μια παραδοχή: οι επιτροπές που παραδοσιακά στέκονται πολύ γενναιόδωρες απέναντι στη Μάλτα, φέτος, που έχει μια ομολογουμένως δυνατή συμμετοχή, θα την πριμοδοτήσουν σε τέτοιο βαθμό που θα της είναι αρκετή μια καλή πορεία στο televoting για να κερδίσει. Δε νομίζω ότι μπορούμε ακόμα να αποκλείσουμε αυτό το σενάριο έστω και αν η σκηνική παρουσία από το δείγμα που βλέπουμε δεν φαίνεται και η πλέον εντυπωσιακή. Προσωπικά αυτή η συμμετοχή με χαλάει: είναι ωραίο τραγούδι και η Destiny έχει πολύ ωραία φωνή αλλά η όλη αισθητική με ξενίζει και επιπλέον δεν μου φαίνεται αυθεντική στο θέμα που πραγματέυεται. Έχω την εντύπωση ότι οι δημιουργοί έγραψαν τους στίχους απλά για να καβαλήσουν το κύμα του “woman empowerment” και όχι ότι εμπνεύστηκαν από αυτό (σε αντίθεση με τη Ρωσία που ενώ έχουν παρόμοια θεματολογία το τραγούδι μου φαίνεται πολύ πιο ειλικρινές και αυθεντικό).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *