Eurovision 2021: Έτοιμη η πρώτη postcard!

Η πρώτη postcard για τη Eurovision 2021 έχει γυριστεί, όπως αποκάλυψαν τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Οι σχεδιασμοί για τον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού έχουν ξεκινήσει και, όπως είναι λογικό, ένας από τους τομείς που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι Ολλανδοί διοργανωτές είναι η διαμόρφωση των postcards.

Μέσα από τις postcards, οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν τα τοπία της Ολλανδίας και γενικότερα την ολλανδική κοινωνία. Ο κάθε καλλιτέχνης θα δει και θα βιώσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την Ολλανδία πριν από τον διαγωνισμό, συμμετέχοντας σε δραστηριότητες, παραδόσεις και ενασχολήσεις των κατοίκων της χώρας.

Περισσότερες από 400 τοποθεσίες κατά μήκος της χώρας της τουλίπας έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν στο μεγάλο Eurovisionικό πάρτι του Μάιου. Οι περισσότερες εξ αυτών προέρχονται από το νότιο κομμάτι της χώρας και από τα σύνορα με τη Γερμανία στα βορειοανατολικά.

Οι postcards

Οι postcards αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο κάθε Eurovision. Είναι τα βίντεο που προβάλλονται πριν κάθε καλλιτέχνης ερμηνεύσει το τραγούδι του. Οι περισσότερες postcards επικεντρώνονται στη διοργανώτρια χώρα, με τους καλλιτέχνες να αναλαμβάνουν τον ρόλο του ξεναγού στα διάφορα αξιοθέατά της.

Τα γυρίσματά τους αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στους επόμενους μήνες, ενόψει και του διεξαγωγής του διαγωνισμού τον Μάιο στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *