Ελλάδα: Έτσι θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024!

Πολλά και σημαντικά αποκάλυψε σήμερα ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA για την σκηνική εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2024!

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι η σκηνική μας εμφάνιση φέτος στο διαγωνισμό, θα βασίζεται στο μονόπλανο. Μία κάμερα δηλαδή που θα ακολουθεί την Μαρίνα Σάττι και τους χορευτές καθ΄όλη τη διάρκεια του τραγουδιού. Το μονόπλανο όμως θα ισχύει κατά τα 2/3 του τραγουδιού, αφού στο τελευταίο λεπτό το πλάνο θα ανοίγει, ώστε να μπορούμε να δούμε και πιο μακρινά πλάνα, αλλά και την σκηνή και το κοινό μέσα στην Malmo Arena, που αναμένεται να αντιδρά με ενθουσιασμό στο Zari!

Ένα ακόμη στοιχείο που αποκάλυψε η εκπομπή είναι πως στα leds που έχουν σχεδιάσει οι NMR, θα δούμε αρκετή ακόμη Μαρίνα Σάττι, αλλά και κομβικές φράσεις του τραγουδιού.

Τέλος, ένα μέρος της χορογραφίας θα είναι ίδιο με αυτό του video clip. Το ελληνικό στοιχείο δεν πρόκειται να λείπει από την εμφάνιση, αφού θα υπάρχει ένα σημείο του τραγουδιού (προφανώς στη γέφυρα), όπου θα δούμε έναν παραδοσιακό κυκλωτικό ελληνικό χορό, αλλά και τα μαντήλια.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός πρόσφατα σε δηλώσεις του είχε αναφέρει πως η εμφάνιση μας, δεν εμπεριέχει κάποιο εύρημα και εδώ ερχόμαστε να σας αποκαλύψουμε και εμείς, πως σύμφωνα και με τις δικές μας πληροφορίες δεν θα υπάρχει όπως ίσως πολλοί αναμένουν φωτιές, πυροτεχνήματα κλπ, αφού σκοπός της ελληνικής αποστολής είναι να μας εντυπωσιάσουν με όλο το 3λεπτο και όχι με κάποιο στιγμιότυπο.

Υπενθυμίζουμε πως καλλιτεχνικός διευθυντής της φετινής ελληνικής αποστολής είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός και χορογράφος ο Mecnun Giasar.

Τόσο η ΕΡΤ, όσο και η καλλιτεχνική ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα που θα δούμε στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες, ενώ είναι πανέτοιμοι και για την πρώτη μας πρόβα, τη Δευτέρα 29/4. Η Μαρίνα Σάττι αναχωρεί για το Μάλμε την Κυριακή 28 Απριλίου από το Ελευθέριος Βενιζέλος, μαζί φυσικά με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

22 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ναι αλλά η Μαρίνα δεν επιβεβαίωσε ότι θα υπάρχει τόσο πολύ μονοπλάνο… Σε κάποια σημεία σίγουρα το θέλω απλώς με όχι τύπου μάντισσα…
    Από εκεί και πέρα το να είναι στα γραφικά ο καλλιτέχνης σπάνια μου αρέσει όπως γράφει, ή τουλάχιστον να μην το παρακάνουμε, ενω κάποιες φράσεις τύπου do it my way και TA TA TA θα τα ήθελα στα led. Μου αρέσει που θα κρατηθεί κομμάτι της χορογραφίας, είναι και εύκολη στο να τη μάθει κανείς ενώ μου αρέσει που θα δούμε και κινήσεις που παραπέμπουν σε ελληνικούς χορούς και φυσικά τα μαντήλια! Γενικά χαίρομαι που δεν υπάρχει ένα εύρημα και είναι μόνο αυτό γιατί πολλές φορές δεν έχει βγει όσο καλά φανταζόμασταν (green screen λιωμένες καρέκλες, Demy κολυμβήτρια). Αν οπτικά το τριλεπτο σε κρατήσει όπως το τραγούδι που δεν ήξερες τι θα ακολουθήσει και δεν σε κάνει σε καμία περίπτωση να βαριέσαι τότε πιστεύω ότι θα γράφει εξαιρετικά! Αναμένουμε όμως να δούμε τις πρώτες πρόβες και φυσικά την δεύτερη που υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη.
    Καλή επιτυχία!!!

    Απάντηση
  2. EscTales
    EscTales says:

    Η Μαρινα στο video wall με φοβιζει λίγο, οι φανς παντα γενικα το βρισκουν λιγο cringe να βαζουν οι καλλιτεχνες τους εαυτους τους στα γραφικα, αλλα φανταζομαι θα ειναι κατι εμπνευσμένο και οχι τυπου Victor Vernicos lol
    Κατα τα αλλα οκ, τα ψιλοπεριμεναμε ολα αυτα. Μαρεσει που θα χορεψουν παραδοσιακα και με μαντηλι!
    Τωρα για την απουσια προπ κλπ δε ξερω, μακαρι να ειναι τοσο διασκεδαστικη η εμφανιση που θα ξεχωριζει και χωρις ευρήματα, γιατι υπαρχουν αρκετες συμμετοχες που μπορουν να κανουν παπαδες πανω στη σκηνη φετος.

    Απάντηση
  3. Αντώνης
    Αντώνης says:

    Όχι LED με το πρόσωπο του τραγουδιστή και λόγια του τραγουδιού βρε παιδιά, όχι πάλι, δεν το κάνεις αυτό back to back και εδώ που τα λέμε δεν το κάνεις γενικά.

    Απάντηση
  4. Cristiano
    Cristiano says:

    Επιβεβαιώνονται μάλλον όσα λέγονται σε διάφορα threads στο reddit και σε fora του εξωτερικού που κάνουμε σαν να μην θέλουμε να τα δούμε. Σημασία έχει πως στέλνουμε ένα τραγούδι μια χαρά, με μια παρουσίαση μια χαρά τύπου Ισραήλ πέρυσι. Σημασία έχει να περάσουμε στον τελικό και αν τώρα αυτό που θα παρουσιάσουν δεν περάσει στον κόσμο δεν έγινε και κάτι. Δηλαδή και 20οι να βγούμε δεν θα έχει καμία σημασία αφού η ομάδα θα είναι 100% ευχαριστημένη με αυτό που παρουσίαση.
    Επίσης μην ξεχνάτε πως είχε το πρόσωπό της σε οθόνες και η Noa Kirel και βγήκε 3η ενώ στίχους είχαν πολλές χώρες που δεν τραγούδησαν στα αγγλικά και μπήκαν 10αδα. Μέχρι τώρα πίστευα πως με μια καλή παρουσίαση θα μπορούσαμε να βγούμε 4οι με 7οι. Τώρα και με την πτώση στα στοιχήματα (σε λίγο πέφτουνε 9η) και μετά τις stand-in λέω ας περάσουμε στον τελικό και ας το απολαύσουμε!

    Απάντηση
  5. Dinle
    Dinle says:

    Εγώ πάντως γενικά έχω μια πίστη στην ΜΣ. Ότι έχω δει ως τώρα με αρέσει πάρα πολύ. Νιώθω λίγο όπως με την Κρούσκα. Δε πήγε τόσο καλά, αλλά είχε μια ταυτότητα, μου άρεσε κ ήταν αξιοπρεπές. Απλά σε αυτή την περίπτωση όλα μου αρέσουν δέκα φορές παραπάνω.

    Απάντηση
  6. Λεωνίδας
    Λεωνίδας says:

    Θα μας τρελάνουν οι bookmakers, η Ελλάδα μέσα σε λίγες ώρες ανέβηκε και πάλι στην 7η θέση. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ως τώρα από τα στοιχήματα και τις ψηφοφορίες, η συμμετοχή μας δε φαίνεται να έχει την απήχηση που της αξίζει. Ελπίζω να ανατραπεί το κλίμα μετά τη δεύτερη πρόβα.

    Απάντηση
  7. tbww
    tbww says:

    ξεκίνησαν πάλι τα ίδια. όσοι έλεγαν πριν την παρουσίαση του τραγουδιού ότι θα ναι μέτριο μπερδευτικό κλπ κλπ, οι ίδιοι λένε και αυτά περί μετριότητας την σκηνικής παρουσίας.
    Η Σάττι με την ομάδα της σας παίζει και δεν έχετε πάρει χαμπάρι.

    Απάντηση
  8. Aggeliki
    Aggeliki says:

    Λίγη θετική ενέργεια βρε παιδιά, δεν χρειάζεται να κρίνουμε αρνητικά κ με προκατάληψη πριν καν το δούμε. Προσωπικά πιστευω πολύ στη Μαρίνα και την ομάδα της, και όπως είχε επισημάνει πολύ σωστά κάποιος σε σχόλιο σε προηγούμενο άρθρο, ακόμα κ οι stand in rehearsals, δεν αντιπροσωπεύουν ακριβώς το τελικό αποτέλεσμα. Αν δεν ανέβει ο ίδιος ο καλλιτέχνης στη σκηνή να παρουσιάσει το τραγούδι του με την δική του παρουσία κ τη δική του ενέργεια, κανένας δε μπορεί να έχει πλήρη εικόνα. Καλή επιτυχία στη Μαρίνα μας θα πω εγώ!!

    Απάντηση
  9. AngelosFilip M.
    AngelosFilip M. says:

    Δεν ασχολουμαι με την Ελλαδα φετος (για δευτερη χρονια)..δεν πιστευω να περασει στον τελικο και το φαβορι μου ειναι η Κροατια..Ελπιζω του χρονου να αποφασισει το ελληνικο κοινο,ωστε να ειναι εθνικη εκπροσωπηση και οχι απλως του Κ. Ζουλα!

    Απάντηση
    • Μάνιακ
      Μάνιακ says:

      Κοιμάστε και ξυπνάτε με τον καημό του κ. Ζούλα αγαπητέ. Δηλαδή δεν ασχολείστε με την Ελλάδα 20 χρόνια, όχι φέτος και πέρυσι. 20 χρόνια αναθέσεις έχουμε και πολύ χειρότερες. Για να μην σας πιάνει η μανία σας ενημερώνω ότι δεν θα ασχοληθείτε ούτε του χρόνου με την Ελλάδα γιατί και πάλι θα έχουμε ανάθεση με τον ίδιο Πρόεδρο, ο όποιος στο σύνολο της θητείας του κρίνεται απολύτως επιτυχημένος με εξαίρεση το περσινό πρότζεκτ της Γιουροβίζιον (αν βλέπετε και ποτέ σας Ερτ εκτός βραδιάς Γιουροβίζιον). Ερτ δεν είναι μόνο η Γιουροβίζιον καταλάβετέ το.

      Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *