Eurovision 2024: Ακούστε το τραγούδι του OGAE Sweden για τον διαγωνισμό!

Οι Σουηδοί μας υπόσχονται έναν υπέροχο διαγωνισμό φέτος. Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο OGAE Sweden και ο O!DORIAN επέλεξαν να προσφέρουν σε εμάς τους fans ένα επίσημο τραγούδι για τον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Το τραγούδι με τίτλο “We Are One (United by Music)” υπογράφεται από τους Anders Dannvik, Per Olsson και Emil Löfström, σε παραγωγή του Michael Lövgren για την Milo Blue Productions. Φωνητικά κάνουν οι O!Dorian και Sophia Ahlin .

Το τραγούδι θα παίζεται σε πολλές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της Eurovision στο Μάλμε (όπως: Euroclub και Euro Fan Cafe) και θα είναι επίσης διαθέσιμο ως CD-single, μαζί με μια sing-a-long έκδοση.

Είναι ένα τυπικό Schlager, κυρίαρχος ήχος στη Σκανδιναβία:

Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα τραγούδι όπου οι fans θα μπορούν να αναγνωρίζουν τον τυπικό σουηδικό Schlager ήχο, λέει ο Emil Löfström (O!Dorian) .

Παράλληλα, η πρόεδρος του OGAE Σουηδίας, η οποία συμμετέχει και ως τραγουδίστρια στο “We Are One (United By Music)”, Sophia Ahlin αναφέρει:

Είναι η πρώτη φορά που έχουμε ένα επίσημο τραγούδι για το δίκτυο fans της Eurovision και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε μια νέα παράδοση.

Ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου, μετά τη νίκη της Loreen στο Λίβερπουλ.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *