Ουγγαρία: To MTVA δε θα μεταδόσει το διαγωνισμό!

Ο φετινός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2024 δε θα μεταδοθεί στην Ουγγαρία!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ουγγαρίας, MTVA, δε θα μεταδόσει ούτε φέτος το διαγωνισμό της Eurovision. Η τελευταία φορά που η χώρα αυτή της κεντρικής Ευρώπης έλαβε μέρος ήταν το 2019 και έκτοτε δε μετέδωσε ξανά το διαγωνισμό. Την προηγούμενη φορά που η χώρα είχε αποχωρήσει από το διαγωνισμό, το 2010 για οικονομικούς λόγους, η τρεις βραδιές είχαν μεταδοθεί κανονικά.

Η Ουγγαρία αποχώρησε το 2019 εν όψει της Eurovision 2020. Όταν η EBU το Νοέμβρη του 2019 δημοσίευσε τη λίστα των συμμετεχόντων κρατών η Ουγγαρία έλειπε. Το κρατικό κανάλι δεν προχώρησε σε κάποια δημόσια δήλωση για τους λόγους της αποχώρησης.

Στη τελευταία συμμετοχή της χώρα στην Eurovision του 2019 εκπροσωπήθηκε για δεύτερη φορά από τον Joci Pápai και το τραγούδι “Az én apám” χωρίς ωστόσο να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό καθώς τερμάτισε στη 12η θέση του πρώτου ημιτελικού.

Πηγή: Mediaklikk

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

1 reply
  1. ΚΙ
    ΚΙ says:

    Ο τυπάς του 2016 άξιζε….
    Hungary δεν θα λείψει κιόλας και μέχρι να βίωση καμία κοινωνική αλλαγή που να μεταφραστεί σε πολιτική αλλαγή…..καλα κάνει και απέχει…Ήδη την ανεχόμαστε σε άλλους ευρωπαϊκούς θεσμούς

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *