Sietse Bakker: “Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί με κοινό τον επόμενο χρόνο”

Μετά την δέσμευση του εκτελεστικού διευθυντή της Eurovision 2021, Sietse Bakker, ότι ο επόμενος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ό,τι κι αν γίνει, έρχεται μια νέα του δήλωση στο RTL, που πιστεύουμε θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σύμφωνα λοιπόν με τον Sietse Bakker ο διαγωνισμός τον ερχόμενο Μάιο θα διεξαχθεί με κοινό!

Η διοργάνωση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει την πραγματοποιήση  του σε μια κενή αίθουσα τον επόμενο χρόνο. Η δέσμευσή μας είναι ένας διαγωνισμός με κοινό!

Sietse Bakker

O Sietse Bakker μάλιστα υπενθυμίζει τις δηλώσεις του όταν ακυρώθηκε η Eurovision 2020.

Πάντα έλεγα τους τελευταίους μήνες ότι δεν μπορώ να φανταστώ ένα φεστιβάλ τραγουδιού χωρίς κοινό. Όλη η προσπάθεια μας τώρα στοχεύει σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με ένα κοινό. Εάν γίνει εμφανές σε μεταγενέστερο στάδιο ότι αυτό δεν θα ήταν δυνατό, θα πρέπει να έχουμε εναλλακτικά σενάρια. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να αναβάλουμε αυτήν την απόφαση για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο το 4% των κατόχων εισιτηρίων, έκαναν αίτηση για επιστροφή των χρημάτων τους, με τους υπόλοιπους να επιλέγουν να κρατήσουν τα εισιτήρια για τον επόμενο διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τον Bakker, ένας επιπλέον χρόνος προετοιμασίας δεν σημαίνει ότι σχεδόν τίποτα δεν πρέπει να γίνει πια. Πρέπει να επεξεργαστούν διαφορετικά σενάρια λόγω της κρίσης με τον κορωνοιό. 

Τους επόμενους μήνες η ολλανδική δημόσια τηλεόραση, σε συνεργασία με την EBU, θα εξετάσει διαφορετικά σενάρια για την οπτικοποίηση των καρτ-ποστάλ, την τελετή έναρξης, την παρουσία του κοινού, κ.α., ώστε ανεξάρτητα από τις συνθήκες που θα έχουν επικρατήσει στην υψήλιο εξαιτίας της πανδημίας, ο διαγωνισμός να προχωρήσει κανονικά.

Φαίνεται λοιπόν ότι η απουσία χρόνου και η έλλειψη κατάλληλης προετοιμασίας, ήταν ο βασικός παράγοντας που οδήγησε την EBU στην ακύρωση του φετινού διαγωνισμού.

Πηγή: RTL
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *