ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θα καταθέσει ο Good Job Nicky πρόταση στην ΕΡΤ για την Eurovision 2025;

Το καλοκαίρι πλέον βρίσκεται στον τελευταίο του μήνα και όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες προετοιμάζουν ή έστω δηλώνουν την πρόθεση τους για κατάθεση της πρότασης τους στην ΕΡΤ για την Eurovision 2025. Ένας από τους καλλιτέχνες που κάθε χρόνο φημολογείται σταθερά ως εν δυνάμει εκπρόσωπος μας στο διαγωνισμό και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα τον ήθελαν όντως να φτάνει στην σκηνή του διαγωνισμού, είναι ο Good Job Nicky. Θα διεκδικήσει όμως το ελληνικό εισιτήριο για την Ελβετία; Τι μας απάντησε ο ίδιος και πόσο πιθανό είναι υποβάλει και αυτός την πρότασή του στην ΕΡΤ;

Good Job Nicky: Το τραγούδι για την Eurovision είναι έτοιμο

Ο δημοφιλής και ταλαντούχος καλλιτέχνες, επιχείρησε το 2022 να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό με το τραγούδι Heaven Is Sin, καταλαμβάνοντας τότε την δεύτερη θέση στην εσωτερική επιλογή της ΕΡΤ, πίσω από το Die Together της Amanda, που τελικά κατέκτησε την όγδοη θέση στο διαγωνισμό, η καλύτερη που έχουμε πάρει τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ο Good Job Nicky δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται για τον διαγωνισμό, κάτι που κάνει φανερό σε κάθε ευκαιρία στις διάφορες συνεντεύξεις που δίνει. Μάλιστα έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως έχει ήδη το τραγούδι με το οποίο θα ήθελε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο διαγωνισμό και είναι και πολύ δυνατό, κάτι που επίσης επιβεβαιώνεται από τις αποκλειστικές πληροφορίες του Eurovisionfun. Ο ίδιος πρόσφατα είχε δηλώσει πως είναι πολύ ανταγωνιστικός και φαντάζεται τον εαυτό του ακόμη και νικητή, ενώ δεν παρέλειψε να συμπληρώσει, πως το τραγούδι ήδη υπάρχει.

Θα υποβάλει την πρότασή του στην ΕΡΤ ο GJN;

Το κρίσιμο φυσικά ερώτημα είναι αν ο Good Job Nicky θα καταθέσει αυτή την φορά την πρότασή τους στην ΕΡΤ. Σας υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος και η εταιρεία του είχαν σκοπό πέρσι να υποβάλλουν επίσημα την πρόταση που είχαν για τον διαγωνισμό, αλλά η εσπευσμένη ανακοίνωση της ΕΡΤ πως την χώρα θα εκπροσωπούσε στην Σουηδία η Μαρίνα Σάττι, χωρίς μάλιστα την δεδομένη χρονική στιγμή να έχει τραγούδι, ανέτρεψε τα σχέδια του νεαρού καλλιτέχνη, χωρίς όμως έκτοτε να κυκλοφορεί το εν λόγω τραγούδι, αφού τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του πιστεύουν πολύ σε αυτό.

Το Eurovisionfun ήρθε σε επικοινωνία με τον Good Job Nicky, αμέσως μετά την γνωστοποίηση της Evangelia και της δισκογραφικής της εταιρείας, πως σκοπεύει να υποβάλει για μία ακόμη χρονιά τραγούδι στην ΕΡΤ, με μία ομάδα και συντελεστές που σε μεγάλο βαθμό είναι αυτή που είχε και η Μαρίνα Σάττι στο φετινό διαγωνισμό.

Ο Good Job Nicky για μία ακόμη φορά μας απάντησε πρόθυμα, λέγοντας πως ο χρόνος θα δείξει. Ουσιαστικά ρίχνοντας το μπαλάκι στην ΕΡΤ και στις αποφάσεις που θα λάβει για τον τρόπο που θα επιλεγεί η επόμενη συμμετοχή μας στην Eurovision.

Σαφώς και η Eurovision είναι κάτι που συνεχίζει να τον ενδιαφέρει, όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της ΕΡΤ και από τον τρόπο ανάδειξης της επόμενης συμμετοχής μας στον διαγωνισμό.

Εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων στην ΕΡΤ

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενά μας άρθρα, τίποτα ακόμη δεν έχει αποφασισθεί στην Αγία Παρασκευή σχετικά με την Eurovision 2025.

Η ΕΡΤ είχε την κάλυψη σημαντικών αθλητικών γεγονότων όλο το καλοκαίρι (Euro, προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες) και όλο το ενδιαφέρον της είναι στραμμένο εκεί.

Επιπλέον, στις 16 Σεπτεμβρίου λήγει η θητεία τριών μελών του ΔΣ της εταιρείας, μεταξύ αυτών και του προέδρου της Κων/νου Ζούλα. Ταυτόχρονα τρέχει και η διαδικασία για την οριστική τοποθέτηση του νέου διευθύνοντος συμβούλου, θέση την οποία κατέχει αυτή την στιγμή προσωρινά η Κατερίνα Κασκανιώτη, μέχρι και τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Οι όποιες αποφάσεις για την Eurovision αναμένονται αφού ξεκαθαρίσει το νέο διοικητικό τοπίο στο ραδιομέγαρο, μετά δηλαδή τα μέσα Σεπτέμβρη. Αν θέλετε την δική μας εκτίμηση, πολύ δύσκολα η ΕΡΤ θα προβεί εκ νέου σε μία απευθείας ανάθεση. Αφενός γιατί τα ονόματα που θα δικαιολογούσαν κάτι τέτοιο είναι λίγα και αφετέρου γιατί όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα μας άρθρα, η νέα διοίκηση πιθανόν θα επιλέξει να δώσει την ευθύνη της επιλογής του καλλιτέχνη σε άλλους, θέλοντας να αποφύγει δύσκολες καταστάσεις όπως αυτές που προέκυψαν στο Μάλμε, με την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι στην συνέντευξη τύπου.

Με δεδομένο πως η ΕΡΤ δεν αναμένεται να ασχοληθεί πριν το τέλος Σεπτέμβρη με την Eurovision και την ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής, θα πόνταρα σε μία διαδικασία εσωτερικής επιλογής παρόμοια με αυτή του 2023 – με μεγαλύτερη όμως επιτροπή κοινού και κριτική επιτροπή ή σε έναν τηλεοπτικό εθνικό τελικό – αν και πιστεύω πως χρονικά δεν θα προλάβουν κάτι τέτοιο.

Θα θέλατε να δείτε τον Good Job Nicky στην Eurovision 2025; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις

 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Jimijoop
    Jimijoop says:

    Το σύστημα επιλογής του 2023 μας έφερε το χειρότερο μας αποτέλεσμα, την χειρότερη μας συμμετοχή καθώς και πολλά σκάνδαλα. Αν η ΕΡΤ ξαναγυρίσει σε αυτό το σύστημα επιλογής για του χρόνου, θα είναι άξιοι της μοίρα τους. Θα ξαναγυρίσουμε σε βύσματα και καλλιτέχνες από διασπορά που θα εξαφανιστούν αμέσως μετά τον διαγωνισμό που δεν θα τους θυμάται ούτε η μάνα που τους γέννησε και έτσι η Eurovision θα ξαναπέσει στα τάρταρα στην Ελλάδα.

    Είναι κρίμα η ΕΡΤ ενώ να θέλει να γίνει ανταγωνιστική δεν δίνει μεγάλη σημασία στο πιο ανταγωνιστικό προϊόν της που είναι η Eurovision και κανει συνέχειά λάθος επιλογές από το 2016 και μετά. Η Σάττι τους έφερε τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης εδώ και πολλά χρόνια και ανέστησε το σχεδόν νεκρό ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό κάτι που τα βύσματα τους, οι καλλιτέχνες από την διασπορά και οι πχοιότητες απέτυχαν παταγωδώς.

    Απάντηση
    • Tina
      Tina says:

      Συμφωνώ με αυτά που λες σχετικά με το σύστημα επιλογής του 2023 δεν χρειαζόμαστε τέτοιου είδους πίσω γυρίσματα άλλα μια ΕΡΤ που θα επιμελείται ανταγωνιστικές συμμετοχές .

      Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Δεν μας έφερε το φορματ η το σύστημα της επιλογής στα χάλια του 2023, γιατί και το 2022 με την Αμαντα απο τη διασπορα που δεν την ηξερε ουτε η μανα της στην Ελλαδιτσα και με την πχοιοτητα που αναφερεις, το ιδιο συστημα ειχαμε αλλα κερδίσαμε επάξια μια πολυ καλη θέση στη δεκάδα ενώ για πολύ καιρό ήμασταν και σε τροχιά διεκδίκησης βραβείου για τους ξένους με το Die Together. Και στην τελικη γνωρισαμε ολοι και εδω και στην Ευρωπη μια εξαιρετικη περιπτωση νεας και ακρως ενδιαφερουσας καλλιτεχνιδας. Αλλοι λογοι λοιπον οπως ξερουμε ολοι μας εφεραν στο μηδεν το 2023, ας μην κανουμε οτι δεν βλεπουμε τον ελεφαντα στο δωματιο και ας μην τα τσουβαλιαζουμε ολα. Για μενα σουπερ επιλογη η Σαττι για πολλους λογους αλλα δεν μπορω να διαγραψω και την Αμαντα και μακαρι να βρεθουν καλλιτεχνες με τετοια καλλιτεχνικη προσωπικοτητα και στο μελλον και ας μην τους ξερει η Καρεν της γειτονιας..

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *