Η αντίδραση της Sertab Erener στην συμμετοχή του Ισραήλ στην Eurovision 2024

Βίντεο με αντιδράσεις, αλλά και δηλώσεις της Sertab Erener στην φετινή συμμετοχή του ΙσραήλHurricane με την Eden Golan, κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Η μοναδική νικήτρια του διαγωνισμού για την Τουρκία, καταδίκασε την συμμετοχή του συμμετοχή του Ισραήλ, ενώ και με τους μορφασμούς της, την ώρα που η Eden Golan ερμήνευε το τραγούδι της στην σκηνή του διαγωνισμού έδειξε τα συναισθήματά της.

Το πρώτο απόσπασμα είναι από τον δεύτερο ημιτελικό, στον οποίο συμμετείχε και το Ισραήλ και στον οποίο η Sertab Erener εμφανίστηκε ως guest, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και την Charlotte Perelli. Η Sertab Erener ενώ ετοιμάζεται για την δική της εμφάνιση στα καμαρίνια, ακούει την Eden Golan να ερμηνεύει το Hurricane και οι εκφράσεις της είναι ενδεικτικές για τα συναισθήματά της.

Το δεύτερο βίντεο είναι από τον τελικό. Η Sertab παρακολουθεί τον διαγωνισμό και την ώρα της ισραηλινής συμμετοχής αναφέρει στην κάμερα, πως είναι κάθετα αντίθετη με την παρουσία του Ισραήλ στην Eurovision 2025.

Καμία εντύπωση δεν προκαλούν τα παραπάνω, αφού η τουρκική κυβέρνηση, αλλά και σε συντριπτικό βαθμό και η τουρκική κοινωνία, είναι υπέρ ακόμα και της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, πολλών εκ των μελών της διοίκησης της οργάνωσης έχουν βρει ασφαλές καταφύγιο στην Τουρκία. Το Ισραήλ τις προηγούμενες δεκαετίες ήταν ένας από τους στενότερους συμμάχους με την Τουρκία. Τα τελευταία όμως χρόνια και κυρίως από τότε που έχει αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο Ταγίπ Ερντογάν οι δύο χώρες έχουν απομακρυνθεί πολύ, με το Ισραήλ πλέον να έχει συνάψει συμμαχικές σχέσεις με την Ελλάδα και η Τουρκία να θεωρεί τον εαυτό της προστάτη της Γάζας, αλλά και των τρομοκρατών που δραστηριοποιούνται εκεί.

Δείτε την εμφάνιση της Sertab Erener στο βίντεο παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. just an esc fan
    just an esc fan says:

    “είναι υπέρ ακόμα και της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς”

    ενώ ισραηλ και idf δεν έχουν επιδείξει κανένα σημάδι τρομοκρατίας.. μόνο η χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση κατά την άποψή σου.

    δηλαδή το ισραηλ ποτέ δε βομβάρδισε νοσοκομεία και σχολεία τους τελευταίους 10 μήνες, ποτέ δεν δολοφόνησε παιδιά και νεογέννητα βρέφη, όλα αυτά είναι προπαγάνδα των μουσουλμάνων!

    τι υποκρισία..

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Δεν εκφέρω την γνώμη μου, αλλά αποκαλω την Χαμάς όπως την χαρακτηρίζει η χώρα όπου διαμένω, η ΕΕ, αλλά και όλες οι διεθνείς οργανισμοί. Τωρα αν εσυ διαφωνεις, μαλλον κάτι αλλο συμβαινει κ οχι η ευαισθησια σου για την δικη μου υποτιθεμενη υποκρισια.

      Απάντηση
    • Gus
      Gus says:

      Υποκριτικη είναι η στάση της Σερταμπ , δεν είναι σε θέση η εν λόγω κυρία να εκφράζει απόψεις για τέτοια θέματα όταν η χώρα της κατέχει την Βόρεια Κύπρο εκτός κιαν εκεί δεν μας νοιάζει και όλα καλά …

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *