Η απάντηση του Joost Klein και της Camerawoman στην απόφαση της Σουηδικής αστυνομίας!

Με την χθεσινή ανακοίνωση της Σουηδικής αστυνομίας, έληξε επίσημα ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν σε εξαιρετικό βαθμό τους φαν του διαγωνισμού φέτος. Φυσικά, μιλάμε για τον αποκλεισμό του Joost Klein από τον τελικό της Eurovision 2024.

Μετά από τις έρευνες της αστυνομίας, η χθεσινή ανακοίνωση ανέφερε πως o Joost Klein δε θα διωχθεί για το περιστατικό στη φετινή Eurovision λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Ο ίδιος ο Joost Klein πριν από λίγες ώρες, πήρε για πρώτη φορά θέση στο όλο ζήτημα, με μια δημοσίευσή του στο Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joost Klein (@joostklein)

«Οι τελευταίοι μήνες ήταν απαίσιοι. Παρόλο που μου αρέσει να τραγουδάω οπουδήποτε στον κόσμο, κάτι δεν μου φαινόταν καλά. Γιατί έπρεπε να περιμένουμε τόσο πολύ για μια απάντηση; Καθημερινά ένιωθα ανασφάλεια, ενώ ήξερα την αλήθεια. Δεν υπάρχει υπόθεση εναντίον μου, γιατί δεν υπήρξε ποτέ υπόθεση.

Πρέπει όλοι να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να είμαστε ΟΛΟΙ μαζί. Οι εταιρείες θέλουν απλώς να προστατεύσουν τα χρήματά τους και προσπάθησαν να με χρησιμοποιήσουν ως ασπίδα. Ένα χωριό ενάντια στην πόλη…

Μαντέψτε τι; Η ΑΓΑΠΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!! ALBUM MODE!!!!!!!»

Ταυτόχρονα, η camerwoman, μίλησε μέσω του δικηγόρου της, Kristoffer Ståhl, σχετικά με την απόφαση της αστυνομίας, και ανέφερε πως σκέφτεται να κινηθεί και σε περαιτέρω νομικές ενέργειες, για να δικαιωθεί:

«Η πελάτισσά μου είναι πολύ λυπημένη και σκέφτεται αν θέλει να αμφισβητήσει την απόφαση. Ήρθε στο Μάλμε για να κάνει τη δουλειά της σε ένα ειδικό μέρος όπου η μουσική, η ένταξη και η διαφορετικότητα είναι κεντρικά θέματα. Αυτό που της συνέβη ήταν απροσδόκητο και πολύ τραυματικό. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες αυτού του περιστατικού, δυστυχώς.»

Ο δικηγόρος Ståhl προσθέτει στη δήλωσή του ότι δεν υπήρξε συμφωνία ότι «ο Ολλανδός καλλιτέχνης» δεν θα φωτογραφιζόταν μετά την εμφάνισή του. Η πελάτισσά μου θέλει να δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν έδωσε περισσότερη ή λιγότερη προσοχή στον Ολλανδό καλλιτέχνη από ότι σε άλλους υποψηφίους του φεστιβάλ», αναφέρει.

Ωστόσο, η γυναίκα επαινεί την EBU για τον τρόπο με τον οποίο ο οργανισμός «έθεσε την ψυχική και σωματική ασφάλεια των εργαζομένων της πρώτη».

Με ενδιαφέρον πλέον αναμένουμε την αντίδραση της ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης AVROTROS και την απόφαση που θα λάβει για την συμμετοχή της ή όχι στην Eurovision 2025 τον ερχόμενο Μάιο στην Ελβετία.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!
Πηγή: Joost Klein, rtl.nl
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *