Η JoJo Siwa εκφράζει το ενδιαφέρον της να πάρει μέρος στη Eurovision!

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision δεν παύει να μας εκπλήσσει ποτέ. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια JoJo Siwa εξέφρασε δημόσια το ενδιαφέρον της να πάρει μέρος στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Όλα ξεκίνησαν όταν το τραγούδι της JoJo “Yesterday’s Tomorrow’s Today” τράβηξε την προσοχή πολλών χρηστών του TikTok με έναν ρετρό ήχο που θυμίζει πολωνική ντίσκο. Λέγεται μάλιστα (δεν έχει επιβεβαιωθεί) ότι η τραγουδίστρια έχει όντως πολωνικές ρίζες. Στη συνέχεια, άρχισαν να ανεβαίνουν βίντεο στο TikTok ενθαρρύνοντας την JoJo Siwa να εκπροσωπήσει την Πολωνία στη Eurovision 2025.

Η ιστορία, όμως, δεν τελειώνει εκεί. Τα βίντεο τράβηξαν την προσοχή της JoJo και η ίδια άρχισε να μοιράζεται βίντεο στο TikTok στα οποία αναφέρει ότι προετοιμάζεται για τη Eurovision.

@itsjojosiwa❤️✨

♬ Yesterday’s Tomorrow’s Today – JoJo Siwa

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα, καθώς φαίνεται ότι η JoJo Siwa ακολουθείται τόσο από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision όσο και από τον λογαριασμό του TVP στο TikTok.

Ποια είναι η JoJo Siwa;

Η JoJo Siwa είναι τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Έγινε ευρέως γνωστή για πρώτη φορά ως χορεύτρια με τη συμμετοχή της σε δύο σεζόν της reality σειράς “Dance Moms”, όπου και συμμετείχε μαζί με τη μητέρα της. Η Siwa εντάχθηκε στο Nickelodeon το 2017 και εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Κυκλοφόρησε μια σειρά από τραγούδια υπό την αιγίδα του Nickelodeon το 2021, συμπεριλαμβανομένου του “Boomeran “, το οποίο συγκεντρώνει πάνω από ένα δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube. Η ενήλικη μετά το Nickelodeon καριέρα της ξεκίνησε το 2024 με το άλμπουμ, “Gilty Pleasure“, από το οποίο ξεχώρισε το “Karma“.

Πρόκειται για σύμπτωση; Για ευσεβή πόθο ή για κάποιου είδους προωθητικό τρικ; Ο χρόνος θα δείξει…

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *