shadow men

Κύπρος: ”Αν ο διαγωνισμός συνεχίσει να φιμώνει και να λογοκρίνει δεν θα με δείτε στην Eurovision”!

Τον Ανδρέα Μηλιώτη, τον γνωρίσαμε μέσα από την όγδοη σεζόν του μουσικού διαγωνισμού The Voice.

Ο 30χρονος καλλιτέχνης, με καταγωγή από την Κύπρο, δεν είχε ποτέ του τραγουδήσει μπροστά σε κόσμο και το έκανε για πρώτη φορά στις οντισιόν του The Voice. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, με τον Ανδρέα να ερμηνεύει εντυπωσιακά το κλασικό τραγούδι του Prince, Purple Rain.

Με μέντορα τον Σάκη Ρουβά, έφτασε μέχρι τον τελικό και τη δεύτερη θέση, ενώ έχει δηλώσει πως η Eurovision είναι όνειρο ζωής του. Μάλιστα, σας τον είχαμε παρουσιάσει και ως μια από τις προτάσεις μας για το νησί της Αφροδίτης, για την Eurovision 2023.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, ο καλλιτέχνης δέχεται συχνά σχόλια, που τον παροτρύνουν να δοκιμάσει την τύχη του στην Eurovision, με τον ίδιο να δίνει μια απάντηση ”καταπέλτης”,  γύρω από όσα συνέβησαν εγχώρια, αλλά και στο εξωτερικό στον φετινό διαγωνισμό, λέγοντας πως αν δεν αλλάξει η τωρινή κατάσταση, δεν θα τον δούμε στη σκηνή της Eurovision.

@andreas.miliotis Replying to @elina_l ♬ original sound – andreasmiliotis

Κατά καιρούς πολλοί καλλιτέχνες έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους, με τον τρόπο που διαχειρίζονται τα ΜΜΕ εγχώρια τον διαγωνισμό, αλλά και την πολιτική διάσταση που έχει πάρει αυτός, τα τελευταία χρόνια.

Θα θέλατε να δείτε τον Ανδρέα Μηλιώτη ως εκπρόσωπο της Κύπρου στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025, στην Ελβετία!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *