Sophia Patsalides

Κύπρος: Η Σοφία Πατσαλίδου ερμηνεύει το ‘‘Η πιο όμορφη μέρα”, 10 χρόνια μετά!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Σοφία Πατσαλίδου, ανέβασε ένα βίντεο, όπου ερμήνευσε ύστερα από δέκα ολόκληρα χρόνια το ‘‘Η πιο όμορφη μέρα”, με το οποίο εκπροσώπησε την Κύπρο, στην Junior Eurovision 2014. Μάλιστα, το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, από τότε.

@sophia.patsalides Remember my song??#junioreurovision #eurovision #cyprus #jesc2014 ♬ original sound – SOΦIA

Η νεαρή καλλιτέχνιδα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εκδηλώνει συχνά το ενδιαφέρον της για τον διαγωνισμό της Eurovision, ενώ πρόσφατα διασκεύασε στα ελληνικά το ”Mon Amour” του Slimane, λαμβάνοντας εγκωμιαστικά σχόλια.

Η Σοφία αυτή την περίοδο ζει και ηχογραφεί στο Ηνωμένο Βασίλειο με ομάδα παραγωγής των μεγαλύτερων γνωστών διεθνών ονομάτων με πολλά hits.

Στις 7 Νοεμβρίου του 2019, άνοιξε τη συναυλία του διασημότερου και πιο επιτυχημένου Ιταλού καλλιτέχνη των τριών τελευταίων δεκαετιών, Eros Ramazzotti στην Λεμεσό.

Τέλος, βρέθηκε στην ετήσια λίστα με τους Hot 100 Live Unsigned Artists and Bands 2019 του αμερικανικού μουσικού περιοδικού  Music Connection.

H Σοφία Πατσαλίδου εκπροσώπησε την Κύπρο στην Junior Eurovision 2014, με το τραγούδι Η πιο όμορφη μέρα, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση με 69 βαθμούς.

Θα θέλατε να δείτε την Σοφία Πατσαλίδου ως εκπρόσωπο της Κύπρου στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025, στην Ελβετία!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κυριάκος
    Κυριάκος says:

    Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ θέλω να πάει η Σοφία του χρόνου στην Γιουροβίζιον για την Κύπρο με ένα τραγούδι που να αναδεικνύει την φωνάρα της.
    Θεωρώ μάλιστα ότι είναι πολύ ψηλά στα φαβορί για την εκπροσώπηση. Μακάρι!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *