Joost Klein, Photo: Andreas Papayiannakis

Ολλανδία: Έπαυσε η δίωξη του Joost Klein ελλείψει αποδεικτικών στοιχείων!

Ο Joost Klein δε θα διωχθεί για το περιστατικό στη φετινή Eurovision λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Η έρευνα για τον Joost Klein και το περιστατικό που συνέβη στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έχει διακοπεί. Η σουηδική εισαγγελία αναφέρει ότι υπάρχει έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων. Αυτό σημαίνει ότι ο Joost Klein δεν θα διωχθεί.

Η σουηδική εισαγγελία γράφει ότι η έρευνα για έναν 26χρονο που φέρεται να απείλησε μια γυναίκα έχει κλείσει. Η έρευνα δείχνει ότι ο Klein έκανε μια κίνηση με την οποία χτύπησε την κάμερα. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, το περιστατικό συνέβη γρήγορα και οι ιστορίες του Klein και της camerawoman διίστανται. Επομένως, δεν είναι δυνατό να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη.

Σε δήλωσή του ο εισαγγελέας Fredrik Jönsson ανέφερε:

“Σήμερα η έρευνα κλείνει γιατί δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι η πράξη αυτή προκάλεσε πραγματικό φόβο και ότι αυτή ήταν η πρόθεση του άνδρα.”

Για την υπόθεση ακούστηκαν και Ολλανδοί μάρτυρες. Τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε ότι η δημόσια εισαγγελία των Κάτω Χωρών το είχε αναφέρει αυτό στη σουηδική δημόσια εισαγγελική υπηρεσία.

Ο Joost Klein αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον περασμένο Μάιο εξαιτίας του περιστατικού. O τραγουδιστής προκρίθηκε στον τελικό για λογαριασμό των Κάτω Χωρών με το τραγούδι “Europapa“. Την ημέρα του τελικού, έγινε σαφές ότι ο Joost Klein δεν ήταν ευπρόσδεκτος στη σκηνή της Eurovision εκείνο το βράδυ. Η απόφαση προκάλεσε οργή στον AVROTROS, τον ολλανδικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα που είναι υπεύθυνος για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ο ίδιος ο Klein δεν έχει μοιραστεί ακόμα τη δική του πλευρά της ιστορίας στα μέσα ενημέρωσης μετά το περιστατικό. Ο AVROTROS έχει εκφράσει αμφιβολίες για συμμετοχή στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, εάν η διοργανώτρια Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) δεν κάνει καμμία αλλαγή στην πολιτική της. Αρκετές αντιπροσωπείες παραπονέθηκαν για μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα στα παρασκήνια στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision φέτος.

https://www.youtube.com/watch?v=IiHFnmI8pxg&pp=ygUfZXVyb3Zpc2lvbiAyMDI0IHRoZSBuZXRoZXJsYW5kcw%3D%3D

πηγή: nu.nl

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *