Ο Johnny Logan για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Όπως είπε φέτος η παρουσιάστρια της Eurovision, Petra Mede, η Loreen είναι πλέον η Βασίλισσα της Eurovision, αλλά πριν την βασίλισσα, υπήρχε και ένας βασιλιάς, ένας Ιρλανδός που κέρδισε τον Διαγωνισμό δύο φορές.

Ο “Mr. Eurovision”, ο Johnny Logan, πρόκειται να βρεθεί στην Αθήνα, για μια μοναδική συναυλία! Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο θρύλος του Διαγωνισμού επισκέπτεται την χώρα μας για μια συναυλία.

Ο Johnny Logan, έχει κερδίσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 1980 με το τραγούδι “What’s Another Year” και το 1987 με το “Hold Me Now”. Ταυτόχρονα, το 1992, η Linda Martin κέρδισε τον Διαγωνισμό με το τραγούδι “Why Me?”, σε σύνθεση του ίδιου του Johnny Logan.

Από τότε μέχρι και σήμερα, ο Johnny Logan έχει κυκλοφορήσει 40 singles και 19 δίσκους, ενώ έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες περιοδείες με επιτυχία σε όλη την Ευρώπη. H τελευταία κυκλοφορία του καλλιτέχνη είναι ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ που φέρει τον τίτλο “It Is What It Is” με δώδεκα ολοκαίνουργια τραγούδια.

H συναυλία του Johnny Logan πρόκειται να λάβει χώρα στις 24 Μαρτίου στο Θέατρο Παλλάς, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ΕΔΩ.

https://www.youtube.com/watch?v=BEk1uh5f8Oo&pp=ygUWam9obm55IGxvZ2FuIGV1cGhvcmlhIA%3D%3D

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

1 reply
  1. Tina
    Tina says:

    Γιατί άργησε τόσο πολύ να πραγματοποιήσει συναυλία στην χώρα μας? Διαπιστώνω με απογοήτευση ότι κάποιοι πολύ γνωστοί καλλιτέχνες του εξωτερικού μας θυμούνται όταν έχουν φτάσει σε κάποια ηλικια

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *