Baby Lasagna: «Καταδικάζω τις πράξεις της Ισραηλινής κυβέρνησης» | Η δημοσίευση του καλλιτέχνη μετά την συνέντευξη!

Πριν από λίγες μέρες, ο φετινός εκπρόσωπος της Κροατίας, Baby Lasagna, έδωσε μια συνέντευξη σε κροατικό μέσο, μετά την οποία υπήρξε ένα κύμα αντιδράσεων, τόσο από τους φαν του διαγωνισμού, όσο και από μερικούς διαγωνιζόμενους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η συμπεριφορά μερικών εκ των συναδέλφων καλλιτεχνών, ήταν κάπως υπερβολική, δεδομένων των συνθηκών, αλλά και πως η αποστολή του Ισραήλ δεν ήταν όσο ενοχλητική όσο κάποιοι ισχυρίζονται, τουλάχιστον στον ίδιο.

Οι δηλώσεις του αυτές είχαν ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν πολλών ειδών σχόλια εναντίον του από μέρους των φαν, αλλά και τρεις καλλιτέχνες από τον φετινό διαγωνισμό, να πάψουν να τον ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, ο καλλιτέχνης αποφάσισε να δώσει μια εξήγηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και να δώσει ένα τέλος στα αρνητικά σχόλια εναντίον του:

«Δεν θα αποφύγω να απαντήσω, μιας και νιώθω πως πρέπει να δώσω μια εξήγηση στην κοινότητα του Διαγωνισμού. Δεν ένιωθα πως πρέπει να τα εξηγήσω όλα αυτά online, αλλά τώρα βλέπω ότι υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με το θέμα. Αφήστε με λοιπόν να εξηγήσω: Κατηγορώ όλες τις πράξεις της Ισραηλινής κυβέρνησης. Σκύβω το κεφάλι μου στην Παλαιστίνη και τα θύματά της. Τους κρατάω στις προσευχές μου κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο. Έτσι, θα κάνω πραγματικά το καλύτερό μου, για να βοηθήσω αυτούς που χτυπήθηκαν από αυτήν την τρομακτική τραγωδία. Mε αγάπη Marko.»

Αυτή η απάντηση του Baby Lasagna έχει ήδη εισπράξει πλήθος θετικών αντιδράσεων, καθώς φαίνεται να υπήρχε μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τα όσα δήλωσε στην προηγούμενη συνέντευξή του.

Ο Baby Lasagna, εκπροσώπησε την Κροατία στην Eurovision 2024 και κατάφερε να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα της χώρας, στα σχεδόν 30 χρόνια συμμετοχής της, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση με 547 βαθμούς:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *