Evangelia: ” Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω στη Eurovision”!

Μία συνέντευξη εφ’ ολης της ύλης έδωσε η Evangelia στο περιοδικό Lifo. Μιλώντας για τη ζωή της, την καταγωγή της αλλά και την καριέρα της, αναφέρθηκε και στον θεσμό της Eurovision, για τον οποίο επανειλημμένως έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για μια πιθανή συμμετοχή της.

Μάλιστα, προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρο της, το 2023 κατέθεσε τρία τραγούδια, εκ των οποίων πρόσφατα ακούσαμε το “California Lullaby“, ένα εκ των τριών τραγουδιών.

Στη συνέντευξή της στο Lifo, η Evangelia έχοντας μιλήσει για την καριέρα και την πορεία που ακολούθησε ανάμεσα σε Αμερική και Ελλάδα, δήλωσε για τη Eurovision

Αυτό που θα ήθελα πάρα πολύ είναι να πάω στη Eurovision. Ελπίζω αυτήν τη φορά να μου δώσουν την ευκαιρία

Η επιθυμία αυτή, έρχεται σε συνέχεια των δηλώσεων που είχε κάνει πρόσφατα σχετικά με μια επικείμενη υποψηφιότητά της για τον διαγωνισμό της Eurovision το 2025, στην Ελβετία. Η Evangelia χαρακτήρισε το υποψήφιο τραγούδι της, ως το πιο δυνατό που έχει ετοιμάσει ποτέ, ανυπομονώντας πολύ για το επόμενο βήμα, την κατάθεση της πρότασης της στην ΕΡΤ. Όπως αποκάλυψε το τραγούδι είναι στο στυλ της, δηλαδή παντρεύει την μοντέρνα ποπ, με ελληνικά παραδοσιακά στοιχεία, ενώ η γλώσσα του είναι στα ελληνικά και στα αγγλικά. Μάλιστα, συμμετείχε σε ένα song writing camp στην Καραϊβική, με γνωστούς παραγωγούς από το εξωτερικό αλλά και τον στενό συνεργάτη της Stolar.

Θα θέλατε να δείτε την Evangelia στην Eurovision 2025; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις

1 reply
  1. Christos
    Christos says:

    Κούρασες, κοπελιά! Το ξέρει όλη η πλάση ότι θέλει να πάει. Με μια φωνή όμως που δεν ξεπερνάει σε έκταση τη μία οκτάβα και με τραγούδια που είναι για εσωτερική κατανάλωση σε μπιτσόμπαρο βασισμένα απλά σε ένα καλό production, δεν το βλέπω.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *