Πολωνία: Η Justyna Steczkowska ετοιμάζεται για τη Eurovision 2025!

Η Justyna Steczkowska εξακολουθεί να προκαλεί αίσθηση μεταξύ των fan του διαγωνισμού, παρόλο που δεν κέρδισε στην εθνική επιλογή της Πολωνίας για τη Eurovision του 2024. Η Πολωνή ντίβα εντυπωσίασε το κοινό με το έθνικ “WITCH-ER Tarohoro” και την εκπληκτική φυσική της κατάσταση όταν το υπέβαλε στην πολωνική προεπιλογή πέρυσι. Η ερμηνεία της ενθουσίασε τους θαυμαστές της στην Πολωνία, καθώς και τη συντριπτική πλειοψηφία των φαν του διαγωνισμού, καταστώντας την διακαή πόθο. Παρόλα αυτά και προς έκπληξη όλων, ηττήθηκε από τη Luna μόλις για έναν πόντο στην εσωτερική επιλογή του TVP.

H Eurovision, ωστόσο, δεν τελείωσε για την Πολωνή τραγουδίστρια. Η Justyna Steczkowska φαίνεται να ετοιμάζει ένα τραγούδι για τη Eurovision 2025, το οποίο θα υποβάλει στο TVP υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το τραγούδι της Justyna για τη Eurovision 2025

Η Justyna μοιράστηκε πρόσφατα στα social media ένα teaser από το επερχόμενο τραγούδι της. Συνθέτες του τραγουδιού οι Hotel Torino, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από το “WITCH-ER Tarohoro” και άλλες δημοφιλείς Πολωνικές συμμετοχές στη Junior Eurovision.

@justyna_steczkowska Jest moc ❤️ Może na Eurowizję ? #HotelTorino #JustynaSteczkowska #Eurowizja ♬ dźwięk oryginalny – justyna_steczkowska

Η ίδια υποστηρίζει ότι ίσως υποβάλει αυτό το τραγούδι στο TVP, αναφέροντας:

Υπάρχει προοπτική. Ίσως για τη Eurovision;

Ο τελευταίος λόγος πρέπει να δοθεί στο κοινό

Μια κριτική επιτροπή πέντε ατόμων πήρε την τελική απόφαση στην εσωτερική διαδικασία επιλογής του TVP, όπου η Justyna ήρθε μόλις δεύτερη. Η Justyna θα ήθελε να προσπαθήσει άλλη μια φορά μόνο σε περίπτωση που η Πολωνία επιστρέψει στη συνήθη διαδικασία επιλογής της, η οποία περιλαμβάνει μια τηλεοπτική εκπομπή όπου το κοινό μπορεί να ψηφίσει και να αποφασίσει για τον εκπρόσωπο της χώρας. Επιθυμεί λοιπόν να επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision στην τριακοστή επέτειο της πρώτης της εμφάνισης στον διαγωνισμό, μόνο με τη συναίνεση του εγχώριου κοινού.

Η Πολωνία στη Eurovision 2025

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη συμμετοχή του TVP ή τη μέθοδο επιλογής για τη Eurovision 2025. Μετά τις εικασίες σύμφωνα με τις οποίες η JoJo Siwa ήταν σε συζητήσεις με το TVP για τη Eurovision, ο Πολωνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας διέψευσε τις φήμες, αναφέροντας ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της Πολωνίας στη Βασιλεία αναμένονται μετά τη Junior Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

Η Luna ήταν η επιλογή του TVP για τη Eurovision 2024 με το τραγούδι της “Tower“. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό, καταλαμβάνοντας τη δωδέκατη θέση στον Πρώτο Ημιτελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: eska.pl
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *