singer shadow

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια εκτός Eurovision 2025 – Ο λόγος που δεν θα τη δούμε στον εθνικό τελικό

Η Lila, μια από τις πιο δημοφιλείς και εμπορικά επιτυχημένες τραγουδίστριες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, δεν θα συμμετάσχει στον εθνικό τελικό της ΕΡΤ για τη Eurovision 2025. Σε αποκλειστική δήλωσή της στο Eurovisionfun, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι, λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων, δεν έχει χρόνο να προετοιμάσει μια συμμετοχή για τον φετινό διαγωνισμό. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε μελλοντική διοργάνωση, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο φέτος για κάτι τέτοιο, ίσως κάποια άλλη χρονιά. Love you!

Αυτό αποτελεί μια είδηση που πιθανόν να απογοητεύσει τους πολυάριθμους θαυμαστές της, καθώς η Lila θεωρείται ένα από τα φαβορί για μια επιτυχημένη εκπροσώπηση της χώρας στο διαγωνισμό. Η φετινή Eurovision αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά λόγω της επιστροφής του ανοιχτού εθνικού τελικού για την επιλογή του εκπροσώπου της Ελλάδας.

Ήδη πολλοί καλλιτέχνες έχουν επιβεβαιώσει την πρόθεσή τους να στείλουν συμμετοχή στον εθνικό τελικό. Τα πρώτα 26 ονόματα παρουσιάστηκαν μέσα στο σαββατοκύριακο από την ιστοσελίδα μας, με περισσότερα ονόματα να έρχονται σε νεότερο άρθρο την προσεχή Τετάρτη.

Μείνετε σταθερά συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *