Ιρλανδία: Ξεκίνησε την αναζήτησή της για την Eurovision 2025

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση RTÉ ξεκίνησε την αναζήτηση για τη συμμετοχή της Ιρλανδίας στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Bambie Thug στο Μάλμε το 2024, η επόμενη συμμετοχή έχει δύσκολο έργο. Η διαδικασία υποβολής τραγουδιών για τη Eurovision 2025 είναι ανοιχτή και οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες έχουν προθεσμία 8 εβδομάδων, από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 18:00 (CET) της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου.

Η επιτυχία της Ιρλανδίας στον διαγωνισμό του 2024, με το τραγούδι “Doomsday Blue”, έφερε όχι μόνο την 6η θέση – την καλύτερη από το 2000 – αλλά και διεθνή αναγνώριση. Το τραγούδι έχει συγκεντρώσει πάνω από 24 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ η εμφάνιση του τελικού έχει ξεπεράσει τα 9,4 εκατομμύρια views στο YouTube.

Ο επικεφαλής της ιρλανδικής αποστολής, Michael Kealy, δήλωσε ότι η Eurovision είναι μια μοναδική ευκαιρία για καλλιτέχνες να εκτοξευθούν στη διεθνή σκηνή, καλώντας ταλέντα από όλη τη χώρα να συμμετάσχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή τραγουδιών μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της RTE για την Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *