Κύπρος: Η Μαρία Πισσαρίδη ολοκληρώνει τα γυρίσματα για την Junior Eurovision 2024

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του για τη Junior Eurovision, το ΡΙΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το video clip του τραγουδιού με το οποίο η Μαρία Πισσαρίδη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό Junior Eurovision 2024.

Τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν στην πανέμορφη Λεμεσό, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Πέτρου Χαραλάμπους. Το video clip ενσωματώνει στοιχεία της φύσης, συνδυάζοντας φυσικά τοπία με τη μουσική αισθητική του τραγουδιού, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε.

Το τραγούδι που θα παρουσιαστεί στη Junior Eurovision 2024 έχει δημιουργηθεί από τη Σοφία Πατσαλίδου, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στον ίδιο διαγωνισμό πριν από δέκα χρόνια, σε συνεργασία με τον Σουηδό παραγωγό και συνθέτη Armin Gilani. Η Σοφία Πατσαλίδου, γνωστή για τη δημιουργική της ικανότητα και τη μουσική της ευαισθησία, έχει συνθέσει ένα τραγούδι που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η σκηνική παρουσία της Μαρίας Πισσαρίδη θα αναλάβει η διεθνώς αναγνωρισμένη Βρετανίδα καλλιτεχνική διευθύντρια Layla Ellison. Η Ellison, με τη σημαντική της εμπειρία και τη φήμη της στον χώρο, στοχεύει να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα ξεχωρίσει στη σκηνή της Junior Eurovision.

Η Junior Eurovision 2024 θα διεξαχθεί στις 16 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη. Εκτός από την Κύπρο, θα συμμετάσχουν άλλες 16 χώρες, κάνοντάς την μια από τις πιο συναρπαστικές εκδόσεις του διαγωνισμού μέχρι σήμερα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *