Joost Klein, Photo: Andreas Papayiannakis

Ολλανδία: Ο Joost Klein είχε και προηγούμενη αντιπαράθεση με την camerawoman

Η camerawoman προς την οποία η Joost Klein έκανε απειλητική χειρονομία φέρεται να είχε και νωρίτερα έναν διαπληκτισμό με τον Ολλανδό εκπρόσωπο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Αυτό αναφέρει η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet με βάση τις αναφορές των αστυνομικών ανακρίσεων του Klein και της γυναίκας, μετά το περιστατικό που κόστισε στον Joost Klein τη θέση του στον τελικό της Eurovision 2024. Η Aftonbladet δημοσίευσε τμήματα των εκθέσεων της αστυνομίας και έτσι περισσότερες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται.

Το προηγούμενο περιστατικό που ανέφερε η γυναίκα φέρεται να έλαβε χώρα όταν επέστρεφε ο Klein στα παρασκήνια. Ο τραγουδιστής είχε ζητήσει από τη γυναίκα να σταματήσει τα γυρίσματα, κάτι που αυτή δεν έκανε «επειδή είχε υπογράψει ένα έγγραφο στο οποίο συμφωνούσε στα γυρίσματα. Έκανα μόνο τη δουλειά μου», είπε. Σύμφωνα με τη γυναίκα, η ολλανδική ομάδα ζήτησε συγγνώμη μετά από αυτό το περιστατικό και υποσχέθηκε ότι ο Klein «δεν θα αντιδρούσε ξανά με αυτόν τον τρόπο» κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Όταν ο Klein έκανε μια απειλητική χειρονομία προς αυτήν κατά τη διάρκεια του δεύτερου περιστατικού, η γυναίκα δεν αντέδρασε στην αρχή «επειδή νόμιζα ότι ο Joost αστειευόταν». Ο Klein «έγινε πιο θυμωμένος. Ένιωσα φοβισμένη και ευάλωτη», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η γυναίκα είπε κατά την πρώτη ανάκριση στην αστυνομία το βράδυ πριν από τον τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού.

Η αστυνομία ενημέρωσε τον τραγουδιστή ότι η γυναίκα ζητούσε αποζημίωση 7.000 κορωνών, πάνω από 600 ευρώ. Σύμφωνα με την Aftonbladet, ο Klein είπε στις ανακρίσεις στην αστυνομία ότι είχε «ασαφείς αναμνήσεις από το γεγονός». Ο τραγουδιστής σε αυτή την ανάκριση υποστήριξε ότι έκανε την απειλητική χειρονομία προς την κάμερα της γυναίκας και όχι προς την ίδια τη γυναίκα. Σύμφωνα με την Aftonbladet, ο Klein είπε επίσης στην πρώτη ανάκριση ότι ήταν αθώος για το έγκλημα για το οποίο ήταν ύποπτος. «Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου στo συμβάν», φέρεται να είπε ο Κλάιν.

Η Aftonbladet δεν δημοσίευσε την πλήρη έκθεση της αστυνομίας. Πολλά αποσπάσματα έχουν μαυριστεί.

Ο AVROTROS και ο manager του Klein λένε ότι ο τραγουδιστής «πραγματικά παρενοχλήθηκε πολλές φορές» κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, αλλά δεν θέλουν να σχολιάσουν αν η ολλανδική ομάδα ζήτησε συγγνώμη από τη γυναίκα μετά το πρώτο περιστατικό. Ο δικηγόρος της εικονολήπτριας δεν απάντησε στο δημοσίευμα.

Η σουηδική εισαγγελική υπηρεσία απέσυρε την υπόθεση εναντίον του Klein στις αρχές Αυγούστου, επειδή δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Klein έκανε την «απειλητική του κίνηση» με σκοπό να προκαλέσει «σοβαρό φόβο» στην camerawoman.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: nltimes
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *