Mans Zelmerlöw: Επιστροφή στη Eurovision το 2025 με στόχο τη νίκη

Δέκα χρόνια μετά την εντυπωσιακή του νίκη στον διαγωνισμό της Eurovision το 2015 με το “Heroes”, ο Mans Zelmerlöw εκφράζει την επιθυμία του να επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision το 2025, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σημερινό της άρθρο η Aftonbladet. Η επιστροφή αυτή δεν είναι απλώς μια αναδρομή στο παρελθόν, αλλά μια νέα πρόκληση για τον καλλιτέχνη, που ελπίζει να κατακτήσει και πάλι το βραβείο.

Ο Zelmerlöw βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Benke Rydman, τον σκηνοθέτη που είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία του “Heroes” το 2015 και του “Cha Cha Cha” το 2023. Η συνεργασία τους στο παρελθόν έχει αποδώσει καρπούς, και ο Mans φαίνεται αποφασισμένος να επαναλάβει αυτή τη επιτυχημένη συνεργασία.

Ο καλλιτέχνης δηλώνει ενθουσιασμένος για την ιδέα να επιστρέψει στη Eurovision, καθώς η συμμετοχή του το 2015 άλλαξε τη ζωή του και τον καθόρισε ως καλλιτέχνη στην ευρωπαϊκή σκηνή. Ο στόχος του είναι σαφής: να δημιουργήσει ένα νέο κομμάτι που θα ενθουσιάσει το κοινό και θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει ξανά τη νίκη. Οι πληροφορίες της Aftonbladet αναφέρουν πως έχει ήδη ένα πολύ δυνατό τραγούδι στα χέρια του, που θα μπορούσε να είναι η συνέχεια του Heroes και να κάνει παγκόσμια επιτυχία.

Με τις μνήμες της νίκης του και την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, ο Mans Zelmerlöw είναι έτοιμος να επιστρέψει και γιατί όχι, να κατακτήσει την όγδοη νίκη για λογαριασμό της Σουηδίας, αλλά και να γίνει ο τρίτος καλλιτέχνης (δεύτερος άνδρας), μετά τον Johnny Logan και την Loreen, που κέρδισε δύο φόρες ως ερμηνευτής τον διαγωνισμό. Για να το καταφέρει αυτό φυσικά, θα πρέπει πρώτα να περάσει νικηφόρα από το Melodifestivalen, τον εθνικό τελικό της Σουηδίας. Κάτι καθόλου εύκολο και δεδομένο.

Τι λέτε, θα τα καταφέρει;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Aftonbladet

1 reply
  1. eu8
    eu8 says:

    Κάπου έλεος με αυτον τον χλαπατσα. Βαρεθηκαμε να κερδιζει καθε χρονο η Σουηδια. Θα ξερασουμε. Δεν αντεχεται αλλο αυτο. Οσο και σουηδοφιλος να εισαι, καπου κουραατηκαμε. Υπαρχουν αλλες 40 χωρες να κερδισουν

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *