arcade

Ελλάδα: Οι ARCADE ετοιμάζουν τη συμμετοχή τους για τον εθνικό τελικό! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Οι ARCADE, είναι μια δημιουργική ομάδα νέων καλλιτεχνών μουσικών και παραγωγών που εμφανίστηκε στα μουσικά πράγματα της χώρας μας το 2018 και κατάφερε έως σήμερα να χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε ήδη καταξιωμένα ονόματα της εγχώριας δισκογραφίας, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ηΈλενα Παπαρίζου, ο Χρήστος Μάστορας, η Ελένη Φουρέιρα και άλλοι.

Η ομάδα των ARCADE απαρτίζεται, από τους Παύλο Μανώλη, Gabriel Russel, Diveno, Λουκά Δαμιανάκο και  Αναστάσιο Ράμμο. Mαζί με τους είναι και δυο νέοι ταλαντούχοι ανερχόμενοι παραγωγοί οι Damluke και Gioni. 

Φυσικά, δεν είναι άγνωστοι στους φανς καθώς βρίσκονταν στην συνθετική ομάδα, μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και την Sharon Vaugh, στις δύο συμμετοχές της Stefania, στον διαγωνισμό το 2020 (Superg!rl) και το 2021 (Last Dance). Επιπλέον, το 2023, υπέγραφαν το ”Holy Water” της Klavdia, που έφτασε μέχρι την τελική πεντάδα διεκδίκησης της ελληνικής εκπροσώπησης.

Σε αποκλειστική συνομιλία μαζί μας, οι ARCADE μας αποκάλυψαν ότι θέλουν πολύ να συμμετάσχουν στον εθνικό τελικό και μάλιστα βρίσκονται σε συζητήσεις με πολλούς καλλιτέχνες.

”Είμαστε σε συζητήσεις με διάφορους καλλιτέχνες που θέλουν να συμμετάσχουν στον εθνικό τελικό. Το θέλουμε πολύ να γίνει”!

Η συμμετοχή τους στο project για την Eurovision 2025 υπόσχεται να ανεβάσει τον πήχη και να φέρει, ακόμα μια συμμετοχή που θα μπορέσει να φέρει την χώρα μας και πάλι στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσουν και ποιοι καλλιτέχνες θα έχουν την τιμή να ερμηνεύσουν τα τραγούδια που δημιουργούν οι ARCADE.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *