Εσθονία: Ξεκινάει η υποβολή συμμετοχών για το Eesti Laul 2025!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Εσθονίας, ERR, ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την έναρξη της διαδικασίας κατάθεσης συμμετοχών για το Eesti Laul 2025, το μουσικό σόου μέσα από το οποίο η χώρα διαλέγει τη συμμετοχή της στο Διαγωνσιμό Τραγουδιού της Eurovision που το 2025 θα λάβει χώρα στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Η σημαντικότερη αλλαγή στο εσθονικό σόου είναι πως θα αποτελείται μόνο από τη βραδιά του τελικού, στην οποία θα διαγωνιστούν 16 τραγούδια και θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου του 2025. Η προθεσμία κατάθεσης των συμμετοχών είναι η 21η Οκτωβρίου. Από τα 16 τραγούδια που θα διαγωνιστούν στο Eesti Laul 2025, τα 15 θα επιλεχθούν από ειδική επιτροπή μέχρι τις 8 Νοεμβρίου και θα αποκαλειφθούν στις 6 Δεκεμβρίου. Από τα υπόλοιπα τραγούδια που δεν επιλέχθηκαν από την επιτροπή, ένα θα επιλεχθεί από το κοινό και το οποίο θα αποκαλυφθεί όχι αργότερα από τις 6 Ιανουαρίου του 2025.

Η Εσθονία στη φετινή Eurovision στο Μάλμε εκπροσωπήθηκε από τα γκρουπ 5miinust και Puuluup και το τραγούδι         “(Nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi” τερματίζοντας στην 20η θέση στο τελικού.

Πηγή: ERR

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *