Ελλάδα: Κατέθεσε την συμμετοχή του στον εθνικό τελικό ο Onemanshow | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μία ακόμη συμμετοχή έχει κατατεθεί στην ΕΡΤ, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες. Ο Onemanshow, που έχει ξεχωρίσει για το ιδιαίτερο στυλ του, αλλά και τις άρτιες μουσικές του παραγωγές, είναι πλέον και επίσημα ένας εκ των διεκδικητών της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2025.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ONEMANSHOW (@onemanshow.iam)

O Onemanshow είναι μία από τις προτάσεις μας για τον διαγωνισμό, αφού το 2024 ήταν μία από τις θρυλικές μας πλέον επιλογές, μέσω των οποίων έχουν προκύψει πολλοί καλλιτέχνες που εκπροσώπησαν την Ελλάδα και την Κύπρο τα τελευταία χρόνια (Stefania, Amanda, Silia Kapsis, Theo Evan), με κάποιους ακόμη να φθάνουν αρκετά κοντά (Βασίλης Κούρτης, Μελίσσα Μαντζούκη, Αντωνία Καούρη κα).

Ποιος είναι ο Steve Onemanshow;

Ο Στέφανος Προβής, κατά κόσμον Onemanshow, είναι 33 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε την Ελλάδα και ζει στη Γλυφάδα.

Με καταγωγή από την Ουγκάντα και την Ελλάδα, θέλει μέσω της δουλειάς του να επηρεάζει θετικά τους ανθρώπους. Έχει κάνει αθλητισμό, στίβο και ποδόσφαιρο, ενώ έπαιξε ακόμα στον Παναθηναϊκό. Εκτός των άλλων, υπήρξε και επαγγελματίας χορευτής.

Στο σπίτι του, έπαιζε πολλή μουσική, πολλά είδη, σχεδόν συνεχώς. Σόουλ, ντίσκο, R&B, ρεμπέτικα και λαϊκά. Μέχρι και Πουλόπουλο και Καζαντζίδη.

Ο Συνθέτης, DJ, Τραγουδιστής και Showman, Steve, χαρακτηρίζεται από house, afro και hip-hop ήχους, ενώ έχει ως μουσικά είδωλα τους Mάικλ Τζάκσον, 2Pac, και Kanye West.

Έχει διανύσει μια μουσική πορεία γεμάτη ενέργεια, με εμφανίσεις σε μεγάλους χώρους στην Ελλάδα, στη Γερμανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιταλία, στις ΗΠΑ και άλλες χώρες του πλανήτη.

Είναι ξάδερφος με τον Ολυμπιονίκη Εμμανουήλ (Μανόλο) Καραλή, ενώ έχει μιλήσει για το μπόουλινγκ που τον βοήθησε να πετύχει τους στόχους του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ONEMANSHOW (@onemanshow.iam)

Το τραγούδι του αναμένεται να είναι μία παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, πάντοτε στο ύφος που μας έχει συνηθίσει ο Onemanshow, με τον στίχο να προβληματίζει και να ευαισθητοποιεί.

Πέρσι κυκλοφόρησε από την Cobalt Music, το single Think About You, με το Video Clip, να είναι σε σκηνοθεσία, Κώστα Καρύδα (Ελλάδα 2020, 2021, 2022).

Θα θέλατε να δείτε τον Steve Onemanshow να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2025; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Ωραίο τραγούδι αυτό αλλά αν θέλει να πάει με τέτοιο ύψος θα πρέπει να το δουλέψουν πολύ περισσότερο ώστε να ξεχωρίσει.
    Έχει στοιχεία από anyma

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *