citi zeni

Λετονία: Οι Citi Zēni κατέθεσαν συμμετοχή στο Supernova 2025!

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση συμμετοχών για το Supernova 2025, η διαδικασία επιλογής της λετονικής συμμετοχής, για την Eurovision 2025.

Ανάμεσα στις συμμετοχές που υποβλήθηκαν είναι και αυτή των Citi Zēni, οι οποίοι εκπροσώπησαν την χώρα στην Εurovision 2022. Το τραγούδι “Eat Your Salad”, παρά τα θετικά σχόλια που είχε πριν την έναρξη του διαγωνισμού, δεν κατάφερε να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό στην διοργάνωση του Τορίνο, αφού κατέκτησε την 14η θέση στον Πρώτο Ημιτελικό, με 55 βαθμούς.

Το συγκρότημα φαίνεται ότι ετοιμάζεται να πάρει το αίμα του πίσω και δηλώνουν αρκετά ενθουσιασμένοι για την επιστροφή τους στον διαγωνισμό, πράγμα που αποτυπώνεται από την ανάρτηση του συγκροτήματος, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Χ.

Supernova 2025 – τι ακολουθεί;

Οι συμμετοχές για το Supernova 2025, επιτρέπονταν μόνο από τραγουδιστές και συγκροτήματα με λετονική υπηκοότητα, ενώ τραγούδια μπορούσαν να υποβληθούν και από άλλες εθνικότητες, εφόσον ο αριθμός των δημιουργών που συμμετέχουν, δεν υπερβαίνει τους μη Λετονούς υπηκόους.

Τώρα, μια κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει την πρωτοτυπία, την ενορχήστρωση, τα μηνύματα και τη συνάφεια των τραγουδιών, στην τρέχουσα μουσική σκηνή. Θα αξιολογήσουν επίσης τις φωνητικές ικανότητες των ερμηνευτών, τη δυνατότητα ανταγωνισμού στη διεθνή αγορά της ποπ μουσικής, τα προηγούμενα επιτεύγματα τους στη μουσική βιομηχανία και τις ευκαιρίες τους για μελλοντική επιτυχία.

Οι συμμετέχοντες που έχουν προχωρήσει στον επόμενο γύρο του Supernova 2025 θα ανακοινωθούν τον Νοέμβριο. Ο τελικός του Supernova 2025 θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο.

Ο περσινός εκπρόσωπος της Λετονίας στην Eurovision 2024, ήταν ο Dons με το τραγούδι “Hollow” και έλαβε την 16η θέση, επαναφέροντας την χώρα στον τελικό για πρώτη φορά από το 2016:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025, στην Ελβετία!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *