Τάσος Ξιαρχό: ”Ετοιμάζω τραγούδι με τους KINGS για την Eurovision”!

Πριν λίγες μέρες, ο Τάσος Ξιαρχό επιβεβαίωσε τόσο σε εμάς, όσο και μέσα από τα social media του πως θα στείλει κι αυτός την συμμετοχή του στην ΕΡΤ για τον εθνικό τελικό.

Ο γνωστός χορογράφος και τραγουδιστής, μιλώντας στο Πρωινό του Ant1, αναφέρθηκε στη φετινή του συμμετοχή, αποκαλύπτοντας τους συνθέτες του κομματιού, αλλά και πως αυτό έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

”Γράφω ένα τραγούδι με τους KINGS, για την Eurovision. Αυτή την εβδομάδα θα είναι έτοιμο. Δε ξέρω βέβαια με τι κριτήρια θα επιλέξουν τους καλλιτέχνες για τον εθνικό τελικό, ελπίζω να με επιλέξουν”.

Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε στην Κόνι Μεταξά, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις ανέφερε, ότι ετοιμάζεται να στείλει τραγούδι με τον Τάσο Ξιαρχό για την Eurovision.

Δεν είναι πρώτη φορά που το καλλιτεχνικό δίδυμο εκφράζει την επιθυμία του να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, είτε ως ντουέτο είτε μεμονωμένα. Ήδη κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο “Just The Two of Us“, οι εμφανίσεις τους τράβηξαν τα βλέμματα της κριτικής επιτροπής, η οποία και ανέφερε ότι αυτό που έβλεπε ήταν αντάξιο του επιπέδου του Διαγωνισμού. Μάλιστα, μετά το πέρας του σόου το ντουέτο κυκλοφόρησε και κάποια singles.

Θα θέλατε να δείτε την Κόνι Μεταξά και τον Τάσο Ξιαρχό στη σκηνή της Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *