Helena Paparizou

Έλενα Παπαρίζου: ”Γιατί να μην θέλουν την κυρία Σάττι;”

Η νούμερο ένα Ελληνίδα star, Έλενα Παπαρίζου, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο party ”Μ.Π.Λ.Ε 2024” που διοργάνωσε ο Ogae για τα 20 χρόνια του My Number One. Η τραγουδίστρια φανερά ενθουσιασμένη για την επικείμενη διεξαγωγή του εθνικού τελικού 2025 που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΕΡΤ δήλωσε πως:

“Από ό,τι γνωρίζω φέτος θα διαγωνιστούν πολλά παιδιά και ο κόσμος θα ψηφίσει. Είναι κάτι που το ήθελα πολλά χρόνια και χαίρομαι πάρα πολύ”.

Επιπλέον ανέφερε στις κάμερες πως είναι πάντα πρόθυμη και έτοιμη να βοηθήσει και να δώσει τις συμβουλές της στη νέα γενιά τραγουδιστών που επιχειρούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό της Eurovision.

Επίσης, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με κάποιες φήμες που ήθελαν την ΕΡΤ να είχε ως προτεραιότητα την Έλενα Παπαρίζου για εκπρόσωπο της χώρας μας στη Eurovision 2024, η τραγουδίστρια δεν έκρυψε την αντίδρασή της και με χιούμορ ανέφερε ότι:

 “Γιατί να μη θέλουν την κυρία Σάττι; Όχι, αυτό λέγεται reverse psychology. Η Σάττι ήταν εξαιρετική. Έκανε αυτό που έπρεπε κι έδωσε ένα καινούριο πνεύμα, πιστεύω, πολλές φορές για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision. Την αγαπώ πάρα πολύ, τη σέβομαι. Εύχομαι να είναι καλά κι η Eurovision φέτος να πάει ακόμα καλύτερα. Η νέα γενιά θα φέρει κάτι καινούργιο”.

 

Να θυμίσουμε πως η Έλενα Παπαρίζου επιλέχθηκε το 2005 από την ΕΡΤ ως επίσημη εκπρόσωπος με ανάθεση και παρουσίασε σε ένα τηλεοπτικό show τρία κομμάτια που δημιούργησε με την ομάδα της. Το κοινό είχε τη δυνατότητα να τα ακούσει επί σκηνής και να επιλέξει με την ψήφο του (60% της συνολικής βαθμολογίας) το κομμάτι που θα διαγωνιζόταν στη Eurovision 2005 στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Για περισσότερα νέα σχετικά με το διαγωνισμό της Eurovision μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun!

Πηγή: Yupiii.gr 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *