ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια τραγουδίστρια που παρολίγον να εκπροσωπήσει την Κύπρο, θα συμμετάσχει στον εθνικό τελικό;

Λίγο πριν την έναρξη υποβολής συμμετοχών στην ΕΡΤ για τον εθνικό τελικό, όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους. Ενώ τις προηγούμενες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για τον Good Job Nicky και τον ZAF που ενώ αρχικά ήτνα θετικοί στο να στείλουν συμμετοχή, τελικά άλλαξαν γνώμη και δεν θα τους δούμε, τώρα θα σας παρουσιάσουμε μία καλλιτέχνιδα που ενώ αρχικά μας είχε πει πως δεν επρόκειτο να στείλει τραγούδι, φαίνεται πως τα πλάνα της άλλαξαν και πλέον είναι έτοιμη να διαγωνισθεί στον εθνικό τελικό για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2025. Μάλιστα η εν λόγω καλλιτέχνιδαέφθασε κυριολεκτικά μία ανάσα από το διαγωνισμό, αλλά μετα κυπριακά χρώματα.

Ποια είναι η Χριστιάνα Λοΐζου;

Αναφερόμαστε στην Χριστιάνα Λοΐζου, που το 2018 ήταν η νικήτρια της εσωτερικής διαδικασίας που πραγματοποίησε το ΡΙΚ για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπούσε τη χώρα στη Λισαβόνα με το Fuego. Τελικά, η απόφαση της κυπριακής αποστολής ήταν να εμπιστευθεί το τραγούδι στην Ελένη Φουρέιρα και να ακυρώσει την επιλογή που πραγματοποίησε και στην οποία νικήτρια είχε στεφθεί η Χριστιάνα Λοΐζου.

Η Χριστιάνα Λοΐζου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνκα της Κύπρου. Το 2007 μετακόμισε στην Βουλγαρία για σπουδές. Στην Βουλγαρία ήταν νικήτρια πολλών φεστιβάλ,αλλά και τηλεοπτικών διαγωνισμών με κορυφαίο το X Factor το 2016, μέσω του οποίου έγινε γνωστή σε όλη τη χώρα. Κορυφαία της στιγμή στο παιχνίδι ήταν η ερμηνεία του Je t’ aime της Lara Fabian.

Ακολούθησε η κυκλοφορία του Phoenix, αλλά και άλλων singles. Το 2020 συμμετείχε στο Masked Singer της γειτονικής μας χώρας καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες μουσικές παραστάσεις και όπερες της Βουλγαρίας.

Έτοιμη για να υποβάλει συμμετοχή στην ΕΡΤ

Αν και αρχικά η Χριστιάνα Λοΐζου στην ερώτησή μας για το αν θα συμμετείχε στον εθνικό τελικό της ΕΡΤγια την Eurovision 2025, απάντησε αρνητικά αφού όπως μας είπε δεν είχε κάποιο τραγούδι έτοιμο, τα δεδομένα ανατράπηκαν και πλέον είναι έτοιμη και αυτή να διεκδικήσει την ελληνική εκπροσώπηση.

Σε νεότερη επικοινωνία της μαζί μας, μας αποκάλυψε πως μία ομάδα δημιουργών της πρότειναν ένα τραγούδι με στόχο να κατατεθεί στον εθνικό τελικό. Το τραγούδι όπως μας ανέφερε της άρεσε και έτσι έφοσον προλάβουν να το έχουν έτοιμο στις ημερομηνίες που θα θέσει η ΕΡΤ για την υποβολή και θα ανακοινωθούν σύντομα, θα το καταθέσει κανονικά.

Μία φωνή όπως της Χριστιάνας Λοΐζου σίγουρα δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη. Μία ακόμη δυνατή υποψηφιότητα λοιπόν για τον εθνικό τελικό.

Εν αναμονή των ανακοινώσεων της ΕΡΤ για τις λεπτομέρειες του εθνικού τελικού, αλλά και για την υποβολή συμμετοχή.

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά εδώ για όλες τις εξελίξεις!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *