Blind Channel: Ανακοινώνουν διάλειμμα από τη μουσική σκηνή μετά από 4 χρόνια παρουσίας!

Πριν λίγες ώρες οι Blind Channel, εκπρόσωποι της Φινλανδίας στο διαγωνισμό το 2021, ανακοίνωσαν μέσω post στο instagram πως θα περάσουν σε break μετά το τέλος του 2024. Όπως είπαν και οι ίδιοι, δεν γνωρίζουν το πόσο θα διαρκέσει το break που θα κάνουν αλλά σίγουρα τους είναι αναγκαίο μετά από τέσσερα χρόνια τρελής πορείας. Μετά το 2024 λοιπόν και έπειτα από κάποιες τελευταίες συναυλίες και εμφανίσεις, η μπάντα θα αποχαιρετήσει τους fans της για όσο χρειαστεί ώστε να βρει τα πατήματά της και να κάνει μία ανασκόπηση της πορείας της και να σχεδιάσει τα επόμενα βήματά της.

Επιπλέον, οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και ένα ντοκιμαντέρ με πολλές από τις στιγμές του συγκροτήματος κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων ετών μετά την συμμετοχή τους στη Eurovision.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το post στο οποίο ανακοίνωσαν την διακοπή:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blind Channel (@blindchannel)

Να θυμίσουμε πως οι Blind Channel συμμετείχαν στο διαγωνισμό το 2021 με το τραγούδι ”Dark Side” που έγινε ένα από τα αγαπημένα του κοινού εκείνη τη χρονιά καταλαμβάνοντας την 6η θέση με συνολικά 301 βαθμούς!

Για όλα τα νέα που αφορούν το διαγωνισμό, μείνετε σταθερά συντονισμένοι στο Eurovision Fun!

1 reply
  1. Αλέξανδρος
    Αλέξανδρος says:

    Από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις καλλιτεχνών μιας φανταστικής Eurovision. Έχουν κυκλοφορήσει κάποια εξαιρετικά τραγούδια από τότε. Ελπίζω να επανέλθουν σύντομα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *