Eurovision 2025: Πάνω από 3.000 εθελοντές για την επερχόμενη διοργάνωση!

Πάνω από 3.000 άτομα έχουν κάνει αίτηση για να γίνουν εθελοντές στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2025, στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Ένας μήνας έχει περάσει από την έναρξη των αιτήσεων για εθελοντές στην Eurovision 2025 και πάνω από 3.000 άτομα έχουν κάνει αίτηση. Ο διευθυντής της διοργάνωσης στη Βασιλεία, Beat Läuchli, εξήγησε πως ενθαρρύνεται από τον ενθουσιασμό που έχει επιδείξει η Βασιλεία ως προς τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Στη συνέντευξη ο κύριος Läuchli επιβεβαίωσε πως τα σχέδια για τις υποστηρικτικές δράσεις γύρω από τον διαγωνισμό προχωρούν. Η πολή της Βασιλείας σχεδιάζει να προσκαλέσει έναν αριθμό από πρώην διαγωνιζόμενους της Eurovision για να εμφανιστούν σε διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδια της Βασιλείας σχετικά με τη διοργάνωση θα ανακοινωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Σε ό,τι αφορά τα προσόντα των εθελοντών, επιθυμητοί είναι σε μεγάλο βαθμό όσοι έχουν γνώση της Γερμανικής γλώσσας, ωστόσο γνώστες της Γαλλικής, της Ιταλικής, της Αγγλικής και άλλων γλωσσών θα ληφθούν υπόψη. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν εθελοντικό ενδιαφέρον μπορούν να το κάνουν πατώντας το σύνδεσμο εδώ.

Πηγή: swissinfo

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *