Η Stefania και ο Cornald Maas θα παρουσιάσουν το Eurovision in Concert στην Ολλανδία!

Παρά την αβέβαιη προς το παρόν συμμετοχή της Ολλανδίας στον Διαγωνισμό, το Eurovision in Concert επιστρέφει το 2025 για τη 15η διοργάνωσή του. Φιλοξενώντας πάντα τη συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων κάθε χρονιάς, καθώς και πληθώρα παλαιότερων εκπροσώπων της Eurovision, έχει καθιερωθεί και δεν χαρακτηρίζεται άδικα ως η μεγαλύτερη διοργάνωση pre-party.

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσαν οι διοργανωτές, τόσο στους Ολλανδούς όσο και στους Έλληνες φαν, μιας και πριν από λίγο ανακοινώθηκαν οι φετινοί παρουσιαστές. Ο Cornald Maas, Ολλανδός σχολιαστής και επί σειρά ετών παρουσιαστής του pre-party, επιστρέφει για άλλη μια χρονιά, ωστόσο φέτος στο πλευρό του, θα είναι η αγαπημένη μας Stefania!

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του εθνικού τελικού της χώρας για την Junior Eurovision για μια ακόμη χρονιά, η Stefania θα παρουσιάσει άλλο ένα event σχετικό με τον Διαγωνισμό, δείχνοντας την μεγάλη αγάπη και εμπιστοσύνη που έχουν για αυτήν οι Ολλανδοί!

Η μεγάλη αυτή γιορτή για τους απανταχού fans του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στις 5 Απριλίου 2025 στο AFAS Live Venue, στο Άμστερνταμ.

Στο Eurovision in Concert αναμένεται να εμφανιστεί η πλειοψηφία των διαγωνιζομένων της Eurovision 2025, μαζί με παλαιότερους συμμετέχοντες, και όπως αναφέρεται, η Stefania φυσικά θα ερμηνεύσει το “Last Dance”, την συμμετοχή της το 2021, με την οποία επανέφερε την Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025, στην Βασιλεία!

Πηγή: Eurovision In Concert

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *