Ισραήλ: Τον Νοέμβριο η πρεμιέρα του HaKokhav Haba!

Τον Ιούλιο, επιβεβαιώθηκε ότι το HaKokhav Haba θα παραμείνει ως ο τρόπος επιλογής του εκπροσώπου του Ισραήλ στη Eurovision 2025. Με εξαίρεση το 2022 και το 2023, μέσω του HaKokhav Haba έχουν προκύψει όλοι οι εκπόσωποι της χώρας στη Eurovision, με εξαιρετικά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης μια νίκης το 2018 με τη Netta.

Ακολούθως, σήμερα δημοσιεύτηκαν νέες πληροφορίες για την ενδέκατη σεζόν του HaKokhav Haba.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα της φετινής έκδοσης ξεκίνησαν στα Neve Ilan Studios σήμερα το πρωί, 10 Οκτωβρίου, παρουσία ζωντανού κοινού. Ως αποτέλεσμα, η αναζήτηση του διαδόχου της Eden Golan θα ξεκινήσει επίσημα τον Νοέμβριο, όπου και θα κάνει τηλεοπτικά πρεμιέρα η νέα σεζόν.

Κριτές και οικοδεσπότες

Η Rotem Sela θα παραμείνει στην παρουσίαση του σόου μαζί με τον Assi Azar, έναν εκ των παρουσιαστών της Eurovision το 2019. Ήδη από την πρώτη σεζόν του HaKokhav Haba το 2013, ο Azar είναι παρουσιαστής, ενώ η Rotem Sela ανέλαβε χρέη οικοδέσποινας από τη δεύτερη σεζόν, ρόλος που συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Η κριτική επιτροπή θα περιλαμβάνει:

  • Assaf Amdursky
  • Keren Peles
  • Shiri Maimon
  • Eden Hason
  • Ran Danker
  • Itay Levi

Η τεράστια και από διαφορετικά υπόβαθρα προερχόμενη εμπειρία τους εγγυάται μια πλέον ανταγωνιστική σεζόν, η οποία θα διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, περισσότερο ακόμη και από την περσινή σεζόν.

Η περσινή νικήτρια του HaKokhav Haba και κατ’ επέκταση εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2024 ήταν η Eden Golan. Η Eden Golan με το τραγούδι της “Hurricane“, τερμάτισε στην πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: euromix.il
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *